Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Την υπογραφή της στην πρώτη σύμβαση έβαλε η Δήμαρχος κα Βούλα Καράλη - Αφορά την ασφαλτόστρωση της κεντρικής του αναδασμού που συνδέει τον Ορχομενό με την Κοινότητα Διονύσου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη υπέγραψε την πρώτη σύμβαση κατασκευής έργου και ανακοίνωσε τις δημοπρατήσεις τριών έργων το αμέσως επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα:

1. Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του δρόμου που συνδέει τον Ορχομενό με την κοινότητα Διονύσου και αναμένεται να διευκολύνει τις μετακινήσεις από και προς την κοινότητα, οι οποίες παρεμποδίζονταν τον τελευταίο χρόνο από τις εργασίες  στο αρχαίο θέατρο Ορχομενού.
2. Στο στάδιο της δημοπράτησης βρίσκεται ήδη η πρώτη  και η δεύτερη φάση του έργου «Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων»
3. Στα μέσα Οκτωβρίου δημοπρατείται η παιδική χαρά στην κεντρική πλατεία Ορχομενού.
Επιπλέον, ο Δήμος προσανατολίζεται σε ξήλωμα των προβληματικών παιδικών χαρών, σε όσες  κοινότητες του δήμου υπάρχουν και την αντικατάστασή τους με σύγχρονες παιδικές χαρές.
Η δήμαρχος Ορχομενού με αφορμή στη συμπλήρωση ενός μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων της έκανε την ακόλουθη δήλωση.
«Παρά το γεγονός ότι το 2019 αποτέλεσε έτος εκλογών με ότι αυτό συνεπάγεται στη λειτουργία του κράτους και του δήμου, η δημοτική αρχή στο μέτρο του δυνατού και μέσω του εγκεκριμένου προϋπολογισμού προσπαθεί και καταφέρνει να ολοκληρώσει έργα και να δημοπρατήσει νέα, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών και την αναπτυξιακή προοπτική του δήμου.  Συνεχίζουμε».


ΥΓ: Όταν λέμε ότι μια Δημοτική Αρχή έχει συνέχεια - στο καλό και στο κακό - αυτό εννοούμε! Καλή συνέχεια στη νέα Δημοτική Αρχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: