Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019

Την κα Ντόρα Μπακογιάννη τίμησαν στο Καρπενήσι τα μέλη της 6ης Συνεδρίασης του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου (Π.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας


Γράφτηκε από τον Αργύρη Μπλόντζο
 


Το διήμερο 12 & 13 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στο Καρπενήσι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου η 6η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου (Π.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας. Τη συνεδρίαση άνοιξαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Τσάμπρας. Την συνεδρίαση χαιρέτισε και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός 

Το παρόν στη συνεδρίαση έδωσε και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία στην ομιλία της επεσήμανε τη σπουδαιότητα του νέου αναπτυξιακού νομοσχεδίου της Κυβέρνησης, ενώ κάλεσε όλους τους τοπικούς φορείς να συγκεκριμενοποιήσουν τα θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προκειμένου να επιτευχθεί η ανάπτυξη στο Καρπενήσι και στην περιοχή γενικότερα.
Μάλιστα, απονεμήθηκε και τιμητική πλακέτα στην κ. Μπακογιάννη από το Επιμελητήριο Ευρυτανίας για την προσφορά της στην ανάπτυξη της Ευρυτανίας. 
Εισηγητές στη συνεδρίαση, το Σάββατο, ήταν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Εύβοιας Παρασκευή Αγιοστρατίτη, της Φωκίδας ο Βασίλης Αυγερινός, Τρικάλων ο Βασίλης Γιαγιάκος και Βοιωτίας ο Παναγιώτης Αγνιάδης. Ομιλία απηύθυνε και η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Παρασκευή Πατουλίδου αλλά και ο Διευθυντής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, ο κ. Αποστολόπουλος.
Αύριο εισηγητές θα είναι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Θανάσης Κυρίτσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φωκίδας και ο Προϊστάμενος Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της Περιφέρειας, Κων/νος Λέμας. Οι επιμελητηριακοί της Στερεάς θα βραβεύσουν, επίσης στο τέλος των εργασιών της συνεδρίασης, τον πρώην Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κων/νο Μπακογιάννη παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: