Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Στη Χαλκίδα η 46η Γενική Συνέλευση του ΕΟΑΕΝ

 Στην Χαλκίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα η 46η Συνεδρίαση του Επιμελητηριακου Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν) , την οποία τίμησαν – μεταξύ άλλων – και πολλά δημόσια πρόσωπα της Περιφέρειάς μας.  Ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός, στο χαιρετισμό του τόνισε την σπουδαιότητα που έχει η εν λόγω Συνεδρίαση για  σημαντικά θέματα που αφορούν τη νησιωτικότητα , όπως ο νέο σχεδιασμός για την ανασυγκρότηση του νησιωτικού χώρου, η στρατηγική για την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη των νησιών, κ.α. 


 Οικοδεσπότης της Γεν. Συνέλευσης ήταν ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ενώ εκ μέρους του Επιμελητηριακού κόσμου, χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος του ΕΠΒ και Γεν. Γραμματέας της ΚΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης.
Ακολούθησε διάλογος και τοποθετήσεις για την  ανταγωνιστικότητα και την επιχειρηματικότητα της νέας Εθνικής Πολιτικής , τις νησιωτικές πολιτικές και τα κίνητρα ανάπτυξης των νησιών (μεταφορικό ισοδύναμο, κίνητρα επενδύσεων,κλπ)  αλλά και επιμέρους ζητήματα των νησιώτικων Επιμελητηρίων της χώρας μας.  Παρόντες ήταν ακόμη η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα Έλενα Βάκα, ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής του Νομού κ. Β. Αποστόλους, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Ηλίας Μπουρμάς, κ.α. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: