Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Συνάντηση του βουλευτή Ν Θηβαίου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Τερζάκη για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού


Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.), κ. Γ. Τερζάκη είχε ο βουλευτής Βοιωτίας, Νίκος Θηβαίος.
Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν οι πολιτικές και πρακτικές εφαρμογές για την καλύτερη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (ΧΚΠ) στη νέα σεζόν:

  1. Φέτος υλοποιείται για πρώτη φορά η δέσμευση για τη δι’ αυτεπιστασίας λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, μετά τη λήξη των συμβάσεων με ιδιωτικές εταιρείες. Πρόκειται για μία απόφαση που απαντά στις διάφορες φημολογίες για ιδιωτικοποίηση του ΧΚΠ.
  2. Θα ανακοινωθούν σύντομα οι θέσεις εργασίας για όλες τις αρμοδιότητες που προκύπτουν για την ομαλή λειτουργία του ΧΚΠ.
  3. Θα ακολουθήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα επίσκεψη-συζήτηση στην Αράχωβα του Δ. Συμβούλου της ΕΤΑΔ όπου θα συναντηθεί με τους εμπλεκόμενους φορείς με στόχο την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία του ΧΚΠ με τη συνεργασία της τοπικής κοινωνίας.

Στόχος όλων των παραπάνω, η προετοιμασία του ΧΚΠ, η έγκαιρη συντήρηση όλων των εγκαταστάσεων και η καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών-πελατών του χιονοδρομικού με τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση του τουριστικού προϊόντος στην ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: