Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Ευχαριστήριο από τον τ.Αντιδήμαρχο Ακραιφνίας κ. Γιάννη Φουρτάκα


Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο κύριο Υπερήφανο Λουκά, που με εμπιστεύτηκε για τη θέση του Αντιδημάρχου στην Δ.Ε Ακραιφνίας, καθώς και την Αντιπεριφερειάρχη, κυρία Παπαθωμά Φανή, για την άμεση επίλυση του προβλήματος του ποταμού Παστέλικα της Τ.Κ Κάστρου με σκοπό την προστασία της Δημόσιας Υγείας. 
Επίσης, ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία τον Πρόεδρο Δ.Σ.  κύριο Ρόδη Λάμπρο, τους Αντιδημάρχους Νταβαλούμη Γιάννη, Καραβαγγέλη Κική και Γαλάνη Γρηγόρη. 
Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους της Τ.Κ Ακραιφνιας Βασιλείου Α.,Τ.Κ Κοκκίνου Καραγιάννη Σπ, Τ.Κ Κάστρου Παπαϊωάννου Δ, για την άριστη συνεργασία που υπήρξε μεταξύ μας, αλλά και τους Συλλόγους των Τ.Κ που προανέφερα. Όλα όσα καταφέραμε αυτό το διάστημα ήταν αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας και σκληρής δουλειάς που καταβάλαμε με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
Σε αυτό το αποτέλεσμα καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι εργαζόμενοι του Δήμου μας στους οποίους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. 
Τέλος ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς,που με τη δύναμη της ψήφους σας μου δώσατε την ευκαιρία να εκλεγώ Δημοτικός Σύμβουλος και να διατελέσω Αντιδήμαρχος στη Δ.Ε Ακραιφνίας. Ευχαριστώ για τη στήριξη στις δύσκολες στιγμές και ζητώ συγνώμη για τυχόν λάθη που έκανα.  Δεν ξέρω αν κάτι κατάφερα αλλά τουλάχιστον προσπάθησα. 

Με εκτίμηση

 τ.Αντιδήμαρχος Φουρτάκας Ιωάννης.
01/03/2017 - 31/08/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια: