Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018

Η Δήμαρχος Λεβαδέων διαμαρτύρεται για την εξυπηρέτηση των δημοτών από τοπικό κατάστημα της ΔΕΗ


Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου απέστειλε σήμερα επιστολή διαμαρτυρίας στον Δ/ντη του Καταστήματος της ΔΕΗ Χαλκίδας κ. Βασίλειο Τυριντζή σχετικά με την ταλαιπωρία την οποία υφίστανται οι δημότες της Λιβαδειάς στο τοπικό κατάστημα της ΔΕΗ.
Συγκεκριμένα, οι δημότες που προσέρχονται στο τοπικό κατάστημα για την ρύθμιση οφειλών, πληρωμή οικιακού ή αγροτικού ηλεκτρικού ρεύματος καταλήγουν στο τέλος της ημέρας και αφού έχουν περιμένει για ώρες στις ουρές, να φεύγουν χωρίς τελικά να έχουν  διεκπεραιώσει τις υποθέσεις τους και να υποχρεούνται να επισκεφθούν την επομένη ξανά το κατάστημα προσπαθώντας εκ νέου με αβέβαιο αποτέλεσμα.
Η Δήμαρχος Λεβαδέων τόνισε στην επιστολή της ότι παρά τις ευσυνείδητες προσπάθειες του προσωπικού του καταστήματος της ΔΕΗ Λιβαδειάς και την παράταση του ωραρίου του, φαίνεται ότι δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες των δημοτών, οι οποίοι πολλές φορές είναι άνθρωποι ηλικιωμένοι,  και με πολλά προβλήματα υγείας, καθώς και δημότες που προσέρχονται στο κατάστημα από τα γύρω χωριά του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων.
Καταλήγοντας, η Δήμαρχος Λεβαδέων ζήτησε να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που  ταλαιπωρεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα τους δημότες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: