Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Λαϊκό Φροντιστήριο από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς


Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς, με στόχο τη στήριξη των εργατικών οικογενειών που στενάζουν κάτω από τον βραχνά των εξόδων, ξεκινά την λειτουργία του Λαϊκού Φροντιστηρίου, παρέχοντας δωρεάν μαθήματα διδακτικής ενίσχυσης.

Το Λαϊκό Φροντιστήριο απευθύνεται
σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου αλλά και σε παιδιά του  Δημοτικού
Στόχος των μαθημάτων αλληλεγγύης δεν είναι σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσουμε το δημόσιο σχολείο. Αντίθετα, στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων  παλεύουμε  για πραγματικά δωρεάν δημόσιο σχολείο, που να μορφώνει ολόπλευρα και να μην απαιτούνται κανενός είδους επιπλέον φροντιστήρια και μαθήματα. Τα μαθήματα αλληλεγγύης έχουν στόχο να μη στερηθούν τα παιδιά τη βοήθεια, επειδή δεν έχουν να πληρώσουν. Να μη λυγίσουν στις δυσκολίες και τα εμπόδια.Η συμμετοχή για τους μαθητές δεν έχει κανέναν όρο και προϋπόθεση.
Καλούμε και άλλους εκπαιδευτικούς να στηρίξουν την προσπάθεια .Κάθε εκπαιδευτικός που κάνει το βήμα να συμμετέχει, αποτελεί αληθινό παράδειγμα παιδαγωγού, είναι δείγμα πραγματικής ταξικής αλληλεγγύης σε όσους δοκιμάζονται από την αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική πολιτική των κυβερνήσεων διαχρονικά.
Καλούμε τους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να κρατήσουν το χέρι   της αγωνιστικής αλληλεγγύης που απλώνεται στην πόλη μας με τις δραστηριότητες του Σωματείου. Μαζί έχουμε τη δύναμη να δώσουμε αποφασιστική απάντηση στην αντιλαϊκή επίθεση που μας στερεί τη ζωή και τη μόρφωση.
Με μεράκι και περηφάνια, ξεκινάμε τα δωρεάν μαθήματα αλληλεγγύης και στηρίζουμε τα παιδιά των εργατικών - λαϊκών οικογενειών.
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο Λαϊκό Φροντιστήριο στα τηλέφωνα: 6934271304 – 6981188893 - 6973311744
Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: