Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο τίμησε συμβολικά το Επιμελητήριο Βοιωτίας και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην έναρξη του 25ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών


Η έλευση του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου στη Βοιωτία ήταν ένα αίτημα ετών, κι` έγινε επιτέλους πράξη  (http://www.tovima.gr/2018/04/24/society/idryetai-kentro-epistimwn-sti-boiwtia ) , μέσω της ίδρυσης Κέντρου Καινοτόμων και Αειφόρων Γεωπονικών Επιστημών, ένα  παράρτημα που θα στεγαστεί στις παλιές εγκαταστάσεις του εκκοκκιστηρίου βάμβακος, έκτασης 11.371,34 τ.μ., στην Αλίαρτο, στο πλαίσιο αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας της Κωπαΐδας.
Για το λόγο αυτό, το Επιμελητηρίου Βοιωτίας και ο πάντοτε δραστήριος πρόεδρός του κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, μετά τον χαιρετισμό του στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών που άνοιξε χθες τις πύλες του στη Λιβαδειά (https://orchomenos-press.blogspot.com/2018/09/o-25.html - https://orchomenos-press.blogspot.com/2018/09/25.html ), ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη να βραβεύσουν συμβολικά στο πρόσωπο του τέως Πρύτανη κ. Γιώργου Παπαδούλη, αυτή την σημαντική έλευση στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Στερεά γη.

  



Οι δύο άνδρες απέδωσαν τιμητικά στον κ. Παπαδούλη μια βοιωτική ασπίδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: