Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

1ο «AGROfest ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»: Τέθηκαν τα θεμέλια για μια ετήσια διοργάνωση γύρω από τον αγροδιατροφικό τομέα στην Π.Ε. Βοιωτίας


Σε εξέλιξη είναι από την Τετάρτη και έως την προσεχή Κυριακή, το 1ο «AGROfest ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - 1ο  Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας & Κτηνοτροφίας», μια πανελλήνια συνάντηση που προετοιμάζεται εδώ και μήνες, στις εγκαταστάσεις του Επιχειρηματικού Πάρκου Λιβαδειάς (πρώην Unicot). Μια φιλόδοξη σύμπραξη για τη Στερεά γη, με παράλληλες υπαίθριες εκδηλώσεις, ένας νέος θεσμός που φάνηκε πως ήρθε για να μείνει!!! 

















 Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Π.Ε.Βοιωτίας και το Επιμελητήριο Βοιωτίας και  τελεί, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, ενώ έχει την στήριξη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας καθώς και άλλων φορέων.
Την χθεσινή βραδιά των εγκαινίων, ως οικοδεσπότες, τόσο ο κ. Αγνιάδης όσο και η κα Παπαθωμά, μίλησαν για την ανάγκη στήριξης αυτού του νέου θεσμού ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν κι όλους όσους συνεργάστηκαν για την υλοποίησή του.







Χαιρετισμοί έγιναν ακόμη από τους κκ. Πούλου, Θηβαίο, Κουτσούμπα, Μίχαλο και Καββαθά, ενώ παρόντες ήταν πολλά πρόσωπα από τον αυτοδιοικητικό κόσμο, την κοινωνική και επιχειρηματική ζωή της Π.Ε. Βοιωτίας, εκπροσώπους επιμελητηρίων, κ.α.





































































Μια διαφορετική νότα έδωσε στο Φεστιβάλ 
 το χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς
 αποδίδοντας τοπικούς χορούς . 

Ευχαριστούμε θερμά την ΚΟΙΝΣΕΠ Έρκυνα για το υλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: