Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

«Αφήνει εποχή» η μαέστρος κα Ιωάννα Παναγιωτίδη – Σταύρου. Μια αξέχαστη μουσικοχορευτική βραδιά από το Σύλλογο Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς με προσκεκλημένο τον κ. Στέλιο Διονυσίου σε ... «Τραγούδια που αγαπήσαμε»

Οι συντελεστές μιας αξέχαστης βραδιάς... by  ORCHOMENOS PRESS 

Η μαέστρος κα Ιωάννα Παναγιωτίδη - Σταύρου με τους μουσικούς Μαρία Αντωνοπούλου, Γιώργο Πούλο,Παναγιώτη Βέλιο, Φρίξο Καλούδη, Γιώργο Ζωγράφο και  Νίκο Τσούρα  

39 υπέροχες φωνές, συγχρονισμένες κάτω από την μπαγκέτα της Ορχομένιας μαέστρου κας Ιωάννας Παναγιωτίδη – Σταύρου, πατώντας πάνω σε νότες και μελωδίες αγαπημένες, τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, δεν θα μπορούσαν παρά να χαρίσουν σε όλους μας μια ακόμη αξέχαστη βραδιά, το δροσερό βραδάκι της Παρασκευής, 14 Σεπτεμβρίου 2018 στο κατάμεστο Ανοικτό Θέατρο Κρύας. Μιας μουσικοχρευτικής παράστασης που η Χορωδία Γυναικών Λιβαδειάς διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία με το Σύλλογο Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς στο πλαίσιο των Τροφωνίων 2018 και με  προσκεκλημένο τους,  τον κ. Στέλιο Διονυσίου.



  
«Τα τραγούδια που αγαπήσαμε» ήταν ο τίτλος κάτω από τον οποίο χώρεσε το ταλέντο, το κέφι, η σύνθεση όλων των δυνάμεων που θα μπορούσαν να μας προσφέρουν μια συναυλία από εκείνες που θα θυμόμαστε για καιρό.
Ο λόγος ασφαλώς για την διοργάνωση του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς, ενός συλλόγου που έχει φανερώσει καιρό τώρα την σφραγίδα του στην επαρχία Λιβαδειάς, ο οποίος μαζί με τη χορωδία που διευθύνει η δική μας κα Ιωάννα Παναγιωτίδη – Σταύρου, κατάφεραν όχι απλά να γεμίσουν ασφυκτικά το Ανοικτό Θέατρο Κρύας, αλλά να μας κάνουν κυριολεκτικά όλους μια παρέα, σιγοτραγουδώντας ένα ένα τα κομμάτια που είχαν επιλέξει για τη λαμπερή τους βραδιά! 
Την καλοδουλεμένη παράστασή τους άνοιξε η δυναμική τους Πρόεδρος, γνωστή δικηγόρος της πόλης, κα Γεωργία Καρβούνη - Λιάσκου, η οποία ευχαρίστησε μια σειρά από ανθρώπους – συντελεστές που συνέβαλαν για την υλοποίηση της μουσικοχορευτικής παράστασης και ιδιαίτερα την Δήμαρχο Λεβαδεών κα Γιώτα Πούλου για την προσωπική της υποστήριξη.
Η κα Καρβούνη παρουσίασε και τη Χορωδία Γυναικών Λιβαδειάς, η οποία αποτελούνταν από τις παρακάτω κυρίες: Μίνα Γκίτικα, Αργυρίου Χρυσούλα, Πηνελόπη Πάτα, Γιώτα Μακροπούλου,Τζούλια Μπράμη, Γεωργία Μπάρτζου, Μαριγγίνα Νικολοπούλου, Νίκα Νικολοπούλου, Γεωργία Λέντα, Ξένια Μαντουλίδου, Έφη Σκουρολιάκου, Μαρία Καραμανλή, Γιούλα Κεράστα, Χαρούλα Δάλκα, Καίτη Δημακοπούλου,Μαρία Μαρέλλου, Δήμητρα Στεφάνου,Χρήστου Γεωργία, Λουκία Πανταζή, Ρένα Τσώκου, Μαρία Παπαλάμπρου,Δήμητρα Πούλου, Μαργαρίτα Κατσανέα, Κατερίνα Κορογιάννου, Παναγιώτα Γιαμούρη,Σοφία Παρασκευά,Μαρία Ζωγράφου,Κυριακή Καρβούνη-Τζουβάρα,Γεωργία Μπιακή,Αποστολία Αιβαλιώτου ,Ματίνα Νετούδη, Λυδία Νικολοπούλου, Δέσποινα Νικολοπούλου,Κατερίνα Δημακοπούλου και Βάσω Σωτηροπούλου, καθώς και στην κα Λένα Πολατσίδου, η οποία συμμετείχε και στην αφήγηση, όπως και στιςκυρίες  Αντωνία Μπάρτζου και  Παναγιώτα Σπανουδάκη, οι οποίες είχαν και το ρόλο των σολίστ.





Κι` ύστερα,  ακούστηκε η πρώτη νότα. Τ` αστέρι του βοριά, ερμηνευμένο από ένα νέο «αστεράκι» της πόλης, την μικρή Παρασκευή Καντά του Γεωργίου…
Πίσω της, η χορωδία των Γυναικών Λιβαδειάς και μπροστά της η μαέστρος κα Ιωάννα Παναγιωτίδη – Σταύρου, να τις συντονίζει, κάνοντας την αρχή με Χατζηδακη - Της ξενιτιάς (Φεγγάρι μάγια μου’κανες)- με τους μουσικούς Μαρία Αντωνοπούλου, Γιώργο Πούλο, Φρίξο Καλούδη, Γιώργο Ζωγράφο, Νίκο Τσούρα  και Παναγιώτη Βέλιο, σε απόλυτο συγχρονισμό.
Κι` ακολούθησαν πολλά κι` αγαπημένα κομμάτια του Θεοδωράκη, Ζαμπέτα, κ.α, τα οποία είχε φροντίσει να πλαισιώσει με τις χορογραφίες της  η Σχολή της κας Μαρίας Τσαλούξη. Χόρεψαν οι κκ. Γιούλη Αποστόλου, Μελίνα Γιοβανούδη, Ντιάνα Γιοβανούδη, Νίκος Καμινάρης, Κατερίνα Μελίδη, Μαρίνα Κωτσαδάμ,Βάσω Γκίκα, Χαρούλα Πούλου,Ρουλα Δασοπούλου,Χαίδω Κόκκορη,Χρυσούλα Γκούμα καθώς και οι  μικρές κυρίες του Συλλόγου Κατερίνα και Κωνσταντίνα Νίκου.
Τι σου ‘κανα και πίνεις
(σολίστΠαναγιώτα Σπανουδάκη –Χορεύει η Γιούλη Αποστόλου)


Άνοιξε πέτρα
(σολίστ Αντωνία Μπάρτζου Γεωργίου -  Χορεύει η Μελίνα Γιοβανούδη)

Κι` έκπληξη της βραδιάς. Ο νεαρός κ. Γιώργος Γεωργόπουλος, ένας αληθινός σολίστας που άρεσε και καταχειροκροτήτθηκε... 

Βρέχει φωτιά στην στράτα μου.
(σολίστ Γεώργιος Γεωργόπουλος –Σόλο ζεϊμπέκικο Νίκος Καμινάρης)


Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ
(Χορεύουν: Κατερίνα και Κωνσταντίνα Νίκου)

Μαζί τους το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς 
Κι` ύστερα εμφανίστηκε ο προσκεκλήμένος τους, ο κ. Στέλιος Διονυσίου ένας  αισθαντικός , απλός και ακούραστος τραγουσιστής που και «κράτησε» αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων έως και μετά τα μεσάνυκτα.



Κλείνοντας αξίζει να αναφερθεί πως πολλοί ήταν και εκείνοι που δούλεψαν για αυτή την παράσταση στο παρασκήνιο. Αρχής γενομένης από τις κκ.  Νάνσυ Λούλου και Σταυρούλα Λιάκου στο σχεδιασμό του προγράμματος και στα σκηνικά, ο κ. Γιάννης Κομπότης στον σχεδιασμό αφίσας και στην εκτύπωση, το studio Κατερίνα από τον Ορχομενό στην φωτογράφιση και την βιντεοσκόπηση. 



Απαστράπτουσες οικοδέσποινες!
Η  μαέστρος κα Ιωάννα Παναγιωτίδη - Σταύρου
και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών
Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς κα Γεωργία Καρβούνη- Λιάσκου


Χορηγοί ακόμη της εκδήλωσης τους για τα χτενίσματα των χορευτριών ήταν  το κομμωτήριο ΜΑΜΑΛΗs ενώ το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Ρεγγίνα Μαρκέτου (GLOSSY) .

Αγαπητοί φίλοι, μπράβο σας!!!

Ήταν μια ακόμη αξέχαστη βραδιά για τους τυχερούς που ήταν μαζί σας.

Για τους υπόλοιπους, ευχόμαστε το ORCHOMENOS PRESS
 να καταφέρει να τους μεταφέρει την αύρα σας,
το μπρίο σας, την ενέργεια σας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: