Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων αποχώρισαν από τη Λιβαδειά οι συμμετέχοντες στο 25ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών


Παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλη Κόκκαλη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, 20 Σεπτεμβρίου 2018, κηρύχθηκε η έναρξη του 25ου συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών στην οποία απεύθυνε χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.




























Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, o Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς και Δήμαρχος Ορχομενού Λουκάς Υπερήφανος, ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου, οι Δήμαρχοι Αλιάρτου- Θεσπιέων και Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας Γιώργος Ντασιώτης και Γιάννης Γεωργακός αντίστοιχα, η πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ και Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή, Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος Κουδούνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς Θανάσης Καλογρηάς και φυσικά ο υπεύθυνος οργανωτής του Φεστιβάλ Σοφοκλής Μποτονάκης. Διακρίναμε επίσης τον Πρόεδρο του Π.Σ. Γιώργο Ψυχογιό, τους Αντιπεριφερειάρχες Γιάννη Περγαντά και Γιώργο Αναστασίου, τους πρώην Αντιπεριφερειάρχες Γιάννη Ταγκαλέγκα και Θέμη Χειμάρα, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ και Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Αλέκο Στάικο και τους Δ.Σ. Θήβας Ιουλία Κοντού και Κώστα Βενιζέλο, τους Δ.Σ. Λιβαδειάς Κώστα Σωτηρόπουλο και Γιώργο Ζιώγα, τον Πρόεδρο του Ε.Κ. Λιβαδειάς Γιάννη Σταθά, τον Πρόεδρο Γιώργο Ανέστη και μέλη του Α.Σ. Λιβαδειάς «ΑΙΧΜΕΑ» ενώ παραβρέθηκαν πολλοί ακόμα αυτοδιοικητικοί και μέλη αγροτικών συλλόγων και φορέων από την ευρύτερη περιοχή.












Να σημειωθεί επίσης ότι με αφορμή την ίδρυση του Κέντρου Καινοτόμων και Αειφόρων Γεωπονικών Επιστημών, ένα  παράρτημα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου που θα στεγαστεί στις παλιές εγκαταστάσεις του εκκοκκιστηρίου βάμβακος, έκτασης 11.371,34 τ.μ., στην Αλίαρτο, στο πλαίσιο αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας της Κωπαΐδας ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γ.Γ. της ΚΕΕ Παναγιώτης Αγνιάδης, κάλεσε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Κώστα Μπακογιάννη και βράβευσαν συμβολικά τον τέως Πρύτανη του Γεωπονικού Γιώργο Παπαδούλη.




Ο Πρόεδρος της ΠΕΝΑ Θεόδωρος Βασιλόπουλος, επεσήμανε οτι οι σύνεδροι φεύγουν από την Λιβαδειά με τις καλύτερες των εντυπώσεων κάνοντας παράλληλα λόγο για ένα επιτυχημένο συνέδριο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: