Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη βάπτισαν τον γιο τους - Και το όνομα αυτού Δημοσθένης

Kάτω από άκρα μυστικότητα βάπτισαν το Σάββατο τον μικρό τους πρίγκιπα, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς και η δημοσιογράφος επέλεξαν την Αγία Αικατερίνη στην Πλάκα για τη βάπτιση του γιου τους, που πήρε το όνομα Δήμος. Ένα όνομα που κρύβει πίσω του μια τρυφερή ιστορία. 
Το γραφικό εκκλησάκι της Αθήνας στολίστηκε με γαλάζιες και λευκές ορχιδέες και λίγο μετά τις 7 το γνωστό ζευγάρι υποδέχθηκε τους καλεσμένους του. Η δημοσιογράφος ήταν υπέρλαμπρη και είχε συνέχεια τον 11 μηνών γιο της στην αγκαλιά της ενώ επέλεξε γι΄ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ένα φόρεμα με δαντέλα σε παστέλ αποχρώσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα! Το μακιγιάζ της διακριτικό όπως πάντα συνδυάστηκε τέλεια με την ελφριά βαγκ που επέλεξε για τα μαλλιά της! Να πούμε πως ο Παύλος Μπακογιάννης δεν διάλεξε τυχαία το όνομα Δήμος. Δήμος λεγόταν ο καλός φίλος του πατέρα του, του αδικοχαμένου Παύλου Μπακογιάννη, ο οποίος στάθηκε τόσο στον Κώστα όσο και σε όλη την οικογένεια μετά τη δολοφονία του από τη 17 Nοέμβρη. Νονές του νεοφώτιστου ήταν η θεία του Αλεξία Μπακογιάννη αλλά και μια καλή φίλη της Σίας. Από την βάπτιση του εγγονού της δεν θα μπορούσε να λείπει και η όμορφη γιαγιά Ντόρα Μπακογιάννη η οποία έκανε μάλιστα δηλώσεις στον Γιώργο Μπέζα. Η Ντόρα Μπακογιάννη έφθασε στην εκκλησία στα λευκά έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα χαλαρό σινιόν!  Μετά τη βάπτιση ακολούθησε δεξίωση στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στην Γλυφάδα. Πηγή: tlife.gr
Το παρών στο μυστήριο έδωσαν και συνεργάτες του από τη Βοιωτία και τη Στερεά Ελλάδα, όπως η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά, κ.α. 

Το ORCHOMENOS PRESS εύχεται στον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη και στη σύζυγό του κα Σία Κοσιώνη ο νεοφώτιστος Δημοσθένης να είναι γερός και καλότυχος. Να σας ζήσει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: