Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

«Σας ευχαριστώ» : Ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό αυδιοικητική δράση στο τέλος της θητείας του



Μπροστά σ` ένα κοινό πάνω από 3.000 ατόμων που είχαν κατακλύσει στην κυριολεξία χθες βράδυ την κεντρική πλατεία του Ορχομενού με αφορμή την ετήσια διοργάνωση της «Γιορτής Πέστροφας 2018», ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος, ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή του από την ενεργό αυτοδιοικητική δράση,  μετά το τέλος της θητείας του! 

Κάνοντας μια αναδρομή στην πορεία του ως αιρετός, ευχαρίστησε όλους όσους ήταν μαζί του στις εκλογικές του αναμετρήσεις, όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του στο Δήμο Ορχομενού, στάθηκε με συγκίνηση στην αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου και έκλεισε με ευχαριστίες στην οικογένειά του που ήταν πάντοτε στο πλευρό του.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να βρει ιδανικότερη ευκαιρία από την χθεσινοβραδυνή λαοθάλασσα, προκειμένου  να ευχαριστήσει μαζικότερα την τοπική κοινωνία, η οποία τον ανέδειξε Δήμαρχο για τρείς θητείες και σημερινό εκπρόσωπο όλων των Δημάρχων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 
Ακούστε τι είπε στην έναρξη της βραδιάς ο – απερχόμενος πλέον – Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος…  

Δεν υπάρχουν σχόλια: