Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Τι ειπώθηκε αλλά και τι αποφασίστηκε για το θέμα της εκκαθάρισης της περιουσίας του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας στο ΔΣ Ορχομενού


 «Συζήτηση για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου στο κωπαϊδικό πεδίο ( για τις κλοπές των μετασχηματιστών και τις καθυστερήσεις στην εκκαθάριση της περιουσίας του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας)» ήταν το θέμα της συνεδρίασης του ΔΣ του Δήμου Ορχομενού που εισήχθη στην ημερήσια διάταξη μετά από απανωτές αναφορές του Επικεφαλής της Μειοψηφίας κ. Κώστα Ξηρογιάννη και της αγαστής του συνεργασίας με το Προεδρείο. Στη συνεδρίαση είχαν προσκληθεί – μεταξύ άλλων – ο Βουλευτής κ. Νίκος Θηβαίος, οι Δήμαρχοι κκ. Γιώτα Πούλου, Γιώργος Ντασιώτης και Νίκος Λιόλιος (των Δήμων Λεβαδεών, Αλιάρτου – Θεσπιέων και Λοκρών αντίστοιχα) .

Διαβάστε αναλυτικά τις θέσεις που πήραν για το πολύ σοβαρό θέμα τα δημόσια πρόσωπα που συμμετείχαν στη ενδιαφέρουσα αυτή συνεδρίαση πατώντας:
Το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα:
1. Να καθοριστεί συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών το άμεσο επόμενο διάστημα με την παρουσία των Δημάρχων των όμορων Δήμων, εκπροσώπων του Υπουργείου και της εκκαθαρίστριας, προκειμένου να γίνει μια ουσιαστική ενημέρωση για την πορεία της εκκαθάρισης και να οριστικοποιηθεί το χρονοδιάγραμμά της για τους κτηματίες της Π.Ε. Βοιωτίας.
2. Να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία της τμηματικής εκκαθάρισης περιουσιακών ακινήτων του πρώην Οργανισμού Κωπαϊδας που προορίζονται για μεταβίβαση στους κατά τόπους Δήμους, όπως το ανίκητο για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος στον Ορχομενό, οι Κήποι της Αλιάρτου κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: