Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Επιβεβαίωση aftodioikisi.gr: Σεπτέμβριο ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Μπακογιάννης -Στην Π.Αττικής ο Πατούλης

Το Σεπτέμβριο, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το δήμο Αθηναίων ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, επιβεβαιώνοντας πλήρως τα αποκλειστικά ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, για την ειλημμένη απόφαση του, να διεκδικήσει το μεγαλύτερο δήμο της χώρας.  
Ο κ. Μπακογιάννης, έχει πάρει εδώ και αρκετό καιρό το «πράσινο» φως από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκη, να είναι υποψήφιος στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας, σε συνδυασμό με την μετακίνηση της Ντόρας Μπακογιάννη στην ιδιαίτερη πατρίδας της, τα Χανιά. Η υποψηφιότητα Μπακογιάννη για το δήμο της Αθήνας, ουσιαστικά «κλειδώνει» και την υποψηφιότητά του Γ. Πατούλη, στην Περιφέρεια Αττικής. Ο Γ. Πατούλης που αρχικά ξεκίνησε την «κούρσα» του με το σκοπό την Αθήνα, είναι έτοιμος να μετακινηθεί στη διεκδίκηση της Περιφέρειας και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει και το «πράσινο» φως  από την ηγεσία της ΝΔ.  Το «δίδυμο» Μπακογιάννη – Πατούλη, για το Κ. Μητσοτάκη, θεωρείται ικανότατο για να κερδίσει το μεγαλύτερο δήμο και τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας και ουσιαστικά θα ανοίξει το δρόμο για την επικράτηση της ΝΔ και στις εθνικές εκλογές, στην περίπτωση που δεν στηθούν τριπλές κάλπες.
Τις προθέσεις Πατούλη και Μπακογιάννη, είχε αποκαλύψει και ο Νικήτας Κακλαμάνης που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ΝΔ.  Πηγή https://www.aftodioikisi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: