Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018

Το πε` και το έκανε ο Μπακογιάννης – Στο Κ.Π.Α.Φ. Ορχομενού ο νέος εξοπλισμός που ζητήθηκε από τα μέλη τουΑνήμερα της Αγίας Παρασκευής, όσοι επισκεφθήκαμε και φέτος το Κέντρο Προστασίας Άγριας Φύσης Ορχομενού – που με περισσό μεράκι και προσωπική εργασία συντηρούν τα μέλη του Συλλόγου Οικολόγων και Φυσιολατρών Ορχομενού , με την συνδρομή και του Δήμου Ορχομενού – ακούσαμε πως η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και προσωπικά ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Μπακογιάννης ενισχύει σημαντικά το έργο αυτό της αγάπης προς την φύση και τα ζώα (https://orchomenos-press.blogspot.com/2018/07/blog-post_233.html) .


 Ένα μήνα μετά, η υπόσχεση του Περιφερειάρχη έγινε πραγματικότητα, καθώς η βιομηχανία των Αφών Τσαμπά παρέδωσε σήμερα το νέο εξοπλισμό τού Κέντρου Προστασίας Άγριας Φύσης, με χορηγία τής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Μέσω του ORCHOMENOS PRESS οι Σύλλογοι Οικολόγων και Φυσιολατρών Ορχομενού ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη για το αμέριστο ενδιαφέρον του και τη βοήθειά του στις πολύπλευρες δραστηριότητές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: