Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018

Κάρτες ελεύθερης διέλευσης για απεριόριστο χρονικό διάστημα στους κατοίκους των Τ.Κ. Κάστρου – Κοκκίνου και Ακραιφνίου δίνει η ΝΕΑ ΟΔΟΣ – Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Ορχομενού


Απανωτές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το θέμα του παράδρομου στο ύψους του 90ου χιλ. της Εθνικής Οδού τόσο στο ρεύμα προς Θήβα, όσο και το ρεύμα προς Λαμία! Μετά την κοινή διαμαρτυρία του Δήμου Ορχομενού και του Δήμου Θηβαίων (https://orchomenos-press.blogspot.com/2018/08/blog-post_72.html ) και τη συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό την ίδια ημέρα (https://orchomenos-press.blogspot.com/2018/08/star.html ), τον Δήμαρχο Ορχομενού επισκέφθηκε ο εκπρόσωπος της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ σύμφωνα με το αίτημα του Δήμου Ορχομενού (https://orchomenos-press.blogspot.com/2018/07/blog-post_756.html ).  Στη συνάντηση ήταν παρόντες  ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ακραιφνίας κ. Γιάννης Φουρτάκας και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Ακραιφνίου και Κοκκίνου.

Μετά το πέρας της συνάντησής τους, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία στις Τ.Κ. Κάστρου, Κοκκίνου και Ακραιφνίου θα συγκεντρώνονται τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, προκειμένου άμεσα να τους δοθούν κάρτες ελεύθερης διέλευσης για απεριόριστο χρονικό διάστημα.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση που έχει κοινοποιηθεί
 σ` όλη τη Δ.Ε. Ακραιφνίας του Δήμου Ορχομενού:

ΥΓ. Να σημειωθεί πως ο  Δήμαρχος Ορχομενού διεκδικεί ελεύθερη διέλευση
 και για εργαζόμενους του Δήμου Ορχομενού που πληρούν τις προϋποθέσεις της σύμβασης παραχώρησης. Θα επανέλθουμε... 
1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Για αυτους που δουλευουν καθε μερα οινοφιτα σχηματαρι και ανηκουν στο δημο ορχομενου τι θα γινει?