Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Ερωφίλη και η Αφεντούλα Ραζέλη τραγουδούν στην Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στο Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού - Δωρεάν είσοδος

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει από το 2002 με επιτυχία τις εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου προσφέροντας τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία στο κοινό σε μια καλοκαιρινή βραδιά κάτω από το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού. Η Πανσέληνος του Αυγούστου 2018 έχει ενταχθεί στις εκδηλώσεις του Ευρωπαϊκού έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018. 

Ο εορτασμός της Πανσελήνου του Αυγούστου 2018 θα κορυφωθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, ημέρα της Πανσελήνου. Ειδικότερα στον Δήμο Ορχομενού, σε άψογη συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, το αρχαίο θέατρο, μετά από πολλά χρόνια, ανοίγει για τελευταία φορά πριν την αναστήλωσή του. 


Η Ερωφίλη και η Αφεντούλα Ραζέλη είναι δύο σύγχρονες και ταυτόχρονα καταξιωμένες ερμηνεύτριες που ενώνουν τις φωνές τους για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με όσα τραγούδια έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια. Ελάτε να απολαύσουμε μπλεγμένα όμορφα , παλιά και καινούργια τραγούδια , μνήμες αλλά και καινούργιες εικόνες.. 

Σ' αυτή την παράσταση μας παρουσιάζουν τραγούδια που αξίζει να μείνουν στην καρδιά μας.  Η Ερωφίλη, με την αξιόλογη παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια στο καλό ελληνικό τραγούδι, τόσο μέσα από την προσωπική της δισκογραφία όσο και με το αγαπημένο στο κοινό Τρίφωνο και η Αφεντούλα Ραζέλη με την ζεστή και χαρακτηριστικά αναγνωρίσιμη φωνή της και με το εκφραστικό μέσον της θεατρικής αφήγησης μέσα από το τραγούδι, θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από τον Μάνο Χατζιδάκι , τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκου, Σ. Κραουνάκη, Θ. Μικρούτσικο ως και νεώτερους τραγουδοποιούς. Σε ποίηση Ν.Γκάτσου, Οδ. Ελύτη, Μ. Ελευθερίου, Λ. Νικολακοπούλου κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: