Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του Δήμου Ορχομενού και Δήμου Θηβαίων με τον Υπουργό Μεταφορών




Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, η προγραμματισμένη συνάντηση του Δήμου Ορχομενού και Δήμου Θηβαίων με τον Υπουργό Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, παρουσία των Βουλευτών κκ. Απ. Καραναστάση και Ν. Θηβαίου, με στόχο την εξεύρεση οριστικής λύσης για τους παραδρόμους στο ύψους του 90ου χιλ. της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας.
 



Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ορχομενού και  Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Λάμπρος Ρόδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Φουρτάκας και οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Ακραιφνίου και Κοκκίνου κκ. Αλ. Βασιλείου και Σπ. Καραγιάννης.  
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  η ΝΕΑ ΟΔΟΣ θα απαντήσει άμεσα στο αρμόδιο Υπουργείο για το χρονοδιάγραμμα των προθέσεών της πάνω  στο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, δηλαδή την ολοκληρωση των παραδρόμων .  Εάν  η κατασκευή δεν γίνει άμεσα και τοποθετηθούν εν τέλει κυκλιδώματα, θα δωθούν  κάρτες ελεύθερης διέλευσης αορίστου χρόνου για τους μόνιμους κατοίκους της Δ.Ε. Ακραιφνίου και των ιδιοκτητών γης στην περιοχή. 
Οι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας του έθεσαν ακόμη και το θέμα της στάσης των Υπεραστικών ΚΤΕΛ, θέμα για το οποίο επίσης δεσμεύτηκε ότι θα αναζητηθεί άμεσα συγκεκριμένη απάντηση και λύση. Θα επανέλθουμε... 

Ακούστε τι δήλωσε νωρίς σήμερα το πρωί από το σημείο της διαμαρτυρίας - παρουσία πολλών αυτοδιοικητικών α` και β` βαθμού - ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος, όσον αφορά την προγραμματισμένη συνάντηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο…









Δεν υπάρχουν σχόλια: