Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Αγνιάδης - Περλεπές ενώνουν δυνάμεις εν όψει του 1ου Agrofest Στερεάς Ελλάδας

Ο Πρόεδρος του ΕΠΒ και Γεν. Γραμματέας της ΚΕΕ κ. Π. Αγνιάδης με τον Γιάννη Περλεπέ. 

Αυτός ο Σεπτέμβρης δεν θα είναι σαν τους άλλους, καθώς η Βοιωτία προετοιμάζεται να φιλοξενήσει δύο μεγάλα γεγονότα: Το 1ο Agrofest Στερεάς Ελλάδας και το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στη Λιβαδειά. Πρόκειται για μια φιλόδοξη διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λιβαδειάς (πρώην Unicot) από τις 19 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018, με στόχο να ενώσει όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της Στερεάς γης με παράλληλες υπαίθριες εκδηλώσεις, όπου παραγωγοί απ` όλη την Ελλάδα, μεταποιητές, βιοτέχνες, επιχειρηματίες αλλά και επιστήμονες, γεωπόνοι και τεχνοκράτες, θα συναντηθούν, με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων, τη γνωριμία με καινοτόμα προϊόντα και καλλιέργειες, την παρουσίαση εργαλείων κι άλλων εφοδίων.


Στο πλαίσιο αυτών των προετοιμασιών,  προβεβλημένοι Στερεοελλαδίτες έρχονται να συσπειρωθούν γύρω από το πολύ μεγάλο αυτό γεγονός, όπως είδαμε μέσα από τα social media. Ανάμεσά τους ο έμπειρος μάνατζερ , Γεν. Δντης της Εφημερίδας "Η Ναυτεμπορική" και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας  κ. Γιάννης Περλεπές. 
Γνωστός στον επιχειρηματικό κόσμο της Στερεάς Ελλάδας και μέσα από τη θητεία του ως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (ΠΕΛ), ο κ. Περλεπές επισκέφθηκε χθες το Επιμελητήριο Βοιωτίας,  έναν από τους κεντρικούς συντελεστές του 1ου Agrofest Στερεάς Ελλάδας. Τον κ. Περλεπέ υποδέχθηκε ο Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας της ΚΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, έχοντας την ευκαιρία μιας ακόμη συνάντησης και της ανταλλαγής απόψεων, καθώς ο κ. Περλεπές είναι γνωστό πως διαθέτει μια μακρά ατζέντα εμπειριών, ως διαχρονικός συνομιλητής με τους ανθρώπους της επιχειρηματικότητας και όχι μόνο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: