Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου συγχαίρει την νεολαία για τις επιτυχίες της


Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, θέλω να εκφράσω τα  θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες και όλους εσάς που πετύχατε την εισαγωγή σας σε Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η προσπάθεια σας ήταν κοπιαστική απαίτησε από όλους σας να επιδείξετε ζήλο, προσήλωση στο στόχο και σκληρή δουλειά που έφερε το αποτέλεσμα της επιτυχίας.  Εύχομαι οι σπουδές σας να ολοκληρωθούν με την ίδια επιτυχία και ως αυριανοί επιστήμονες να προσφέρετε τις γνώσεις σας προς όφελος του τόπου και του κοινωνικού συνόλου.
Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί σας, που ήταν δίπλα σας καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθητικών σας χρόνων στηρίζοντας την προσπάθεια σας.  
Τέλος, συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους.  Οι ευκαιρίες για μάθηση δεν τελειώνουν σε μια χρονιά εξετάσεων, αλλά υπάρχουν σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας.

                                                                                                Η Δήμαρχος Λεβαδέων                                                                                                          Γιώτα Πούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: