Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Πολιτικό-αυτοδιοικητικό πρόσωπο από την Φθιώτιδα θα στηρίξει στην Περιφέρεια ο πρώην Βουλευτής κ. Κ. Κουτσογιαννακόπουλος

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός αλλά και διαφωτιστικός αναφορικά με τα διακινούμενα σενάρια υποψηφίων για τον Δήμο λαμιέων αλλά και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ήταν στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ.Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος.
Αρχικά διευκρίνισε ότι ό ίδιος ενδιαφέρεται μόνο για την κεντρική πολιτική σκηνή.
“Η επιθυμία μου είναι να κατέλθω ως υποψήφιος βουλευτής, αλλά όπως καταλαβαίνετε τον τελευταίο λόγο στην σύνθεση των ψηφοδελτίων έχει ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αναφορικά με την στάση της Ν.Δ.στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Λαμιέων ο κ.Κουτσογιαννακόπουλος τόνισε ότι η στήριξη θα δοθεί στον κ.Θύμιο Καραΐσκο.
“Ο κ.Σταυρογιάννης προέρχεται από την Ν.Δ. αλλά έχει διαγραφεί εδώ και χρόνια,όσον αφορά στην διαφαινόμενη υποψηφιότητα του πρώην αντιδημάρχου Ηλία Παλιαλέξη εκτιμώ ότι δεν θα φτάσει ως το τέλος και η Ν.Δ.θα είναι ενωμένη και συμπαγής και στις αυτοδιοικητικές εκλογές…”
Για την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η ΝΔ στις Περιφερειακές εκλογές ο κ.Κουτσογιαννακόπουλος τόνισε:” Μετά την άρνηση του κ.Κεδίκογλου να κατέλθει ως υποψήφιος περιφερειάρχης εκτιμώ ότι θα είναι πολιτικό-αυτοδιοικητικό πρόσωπο από την Φθιώτιδα. Υποψήφιος θα είναι εκείνος τον οποίο θα προτείνει στο κόμμα ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: