Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Εταιρική εκδήλωση οργάνωσε με επιτυχία στο Ακραίφνιο η HELLASOD Α.Ε.


H HELLASOD Α.Ε., η μεγαλύτερη εταιρεία έτοιμου φυσικού χλοοτάπητα που καθιέρωσε τον ποιοτικό χλοοτάπητα με πιστοποιημένες και εξειδικευμένες ποικιλίες στην Ελλάδα, πραγματοποίησε την Κυριακή 22 Απριλίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της, στο Ακραίφνιο Βοιωτίας, την εταιρική της εκδήλωση για τους συνεργάτες της! Η μέρα συνάντησης αποτέλεσε την ευκαιρία σύσφιξης σχέσεων και ποιοτικότερης επικοινωνίας με τον κόσμο που στηρίζει την εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια! 
Τα κτήματα γέμισαν ζωντανά και χαμογελαστά πρόσωπα, όπου όλοι είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια επίδειξη από τη διαδικασία παραγωγής και κοπής του χλοοτάπητα με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει για τον σκοπό αυτό η Hellasod. Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας σχετικά με τις ποικιλίες της αλλά και τις εξελίξεις στο θέμα του χλοοτάπητα.
 Η εκδήλωση εκτός από  ενημερωτικό, είχε και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, όπου προσφέρθηκε φαγητό και ποτό. Οι ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους φίλους, αποτέλεσαν μια ευχάριστη και ξένοιαστη νότα την ημέρα αυτή. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας, τα παιδικά παιχνίδια για τους μικρούς φίλους αλλά και η επίδειξη πτήσης αεροπλάνου και η ελεύθερη πτώση στον χώρο των κτημάτων από έμπειρους αλεξιπτωτιστές, ήταν οι κυριότερες δραστηριότητες, που εξέπληξαν ευχάριστα όλους τους καλεσμένους. 
Τέλος, να αναφερθεί ότι η εταιρεία Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ, η κορυφαία ελληνική επιχείρηση με ποιοτικά προϊόντα για τον αγρό, το δάσος, τον κήπο και τα πάρκα, συμμετείχε ενεργά στην εταιρική εκδήλωση, παρουσιάζοντας τα πρωτοποριακά μηχανήματα κοπής και περιποίησης πρασίνου HUSQVARNA & GARDENA.
 Η ίδια εκδήλωση έλαβε χώρα, για την Β.Ελλάδα στα κτήματα της Hellasod, στην Σίνδο Θεσσαλονίκης στις 6 Μαΐου, όπου  σημειώθηκε εξίσου μεγάλη επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: