Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Σεμινάριο αστυνομικής αυτοάμυνας στηριζόμενο σε τεχνικές αυτοπροστασίας και εφαρμογής του Νόμου πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά


ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ    




                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Την Πέμπτη 24/5/2018 στη Λιβαδειά, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία σεμινάριο αστυνομικής αυτοάμυνας στηριζόμενο σε τεχνικές αυτοπροστασίας και εφαρμογής του Νόμου από τον κ. ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟ Νεκτάριο, Πρόεδρο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ.
Με την έναρξη της εκδηλώσεως η  Ε.Α.Υ.Βοιωτίας τίμησε τον κ. ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟ Νεκτάριο για την προσφορά του στην Ένωσή μας καθώς επίσης και τον ΑΝΘ/ΜΟ ΚΑΡΑΙΣΚΟ Δημήτριο, για τον επαγγελματισμό και την προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν μέσω των σεναρίων, πως θα ανταπεξέλθουν στις επικίνδυνες καταστάσεις που καθημερινά αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους, με τη βοήθεια των πολεμικών τεχνών και τη χρήση λαβών Ζου Ζίτσου. Με το πέρας του σεμιναρίου, αποδόθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες ειδική βεβαίωση παρακολούθησης από την Π.ΕΝ.Ε.Μ.Ι και το Ελληνικό Δίκτυο Ζου Ζίτσου!





 Ο επαγγελματίας Αστυνομικός οφείλει να πραγματώνει το «νους υγιής εν σώματι υγιεί», γνωρίζοντας ότι η ψυχή δεν υπάρχει χωρίς το σώμα και επειδή δεν υπάρχει και Αστυνομικός χωρίς ψυχή. Υπό αυτό το πρίσμα ανάλογες εκδηλώσεις θα διοργανώνονται από την Ένωσή μας στο μέλλον σε τακτική βάση!

 Η Ε.Α.Υ.Βοιωτίας ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους οι οποίοι συμμετείχαν, το δάσκαλο κ. ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟ Νεκτάριο για την τιμή προς την Ένωσή μας, καθώς επίσης και τον Αθλητικό Σύλλογο A.C. Dragons Taekwondo για την παραχώρηση της αιθούσης όπου έλαβε χώρα το σεμινάριο.

                                               ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ζαχαρίας       ΔΗΜΟΥ Παναγιώτης                                      


Δεν υπάρχουν σχόλια: