Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Ο Πρόεδρος του ΣΒΣΕ στην εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Δημόσια Διοίκηση, Κοινωνία, Επιχειρηματικότητα - ο ρόλος του ΓΧΚ» στη Λιβαδειά


Εκδήλωση-Συζήτηση με θέμα:  «Δημόσια Διοίκηση, Κοινωνία, Επιχειρηματικότητα - ο ρόλος του ΓΧΚ» πραγματοποιήθηκε κατά την 31η ετήσια συνάντηση των Υπαλλήλων του Γενικού Χημείου του Κράτους που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στις 19 Μαΐου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο «ΧΗΣΤΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ» στη Λιβαδειά .
Ο Πρόεδρος του ΣΒΣΕ που παραβρέθηκε στην εκδήλωση στην ομιλία του, εκτός άλλων, αναφέρθηκε στην Δημόσια Διοίκηση και δυσλειτουργίες  και πρότεινε  η Πολιτική ηγεσία να αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για μεταρρυθμίσεις που θα βοηθήσουν την επιχειρηματικότητα να απεμπλακεί από την γάγγραινα του χαρτοβασιλείου και της γραφειοκρατίας.
Παράλληλα κρίνει αναγκαίο να αναφερθεί και σε φωτεινά παραδείγματα άρτιας συνεργασίας  Δημόσιων Υπηρεσιών με τις επιχειρήσεις, όπως είναι η Χημική Υπηρεσία Λιβαδειάς και το Τελωνείο Οινόης από το οποίο πραγματοποιείται το σύνολο των εξαγωγών της Περιφέρειας και όχι μόνο. Στις Υπηρεσίες αυτές, οι επιχειρήσεις βρίσκουν παραδειγματική αποτελεσματικότητα, ταχύτητα διεκπεραίωσης, και  ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες . Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Πρόεδρος
 Νικόλαος Κουδούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: