Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Έως την Κυριακή 3 Ιουνίου ανοικτή για το κοινό η Έκθεσης Γελοιογραφία Λαφυστίου


Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 τα εγκαίνια της 22ης Έκθεσης Γελοιογραφίας Λαφυστίου με τίτλο “Μουσική και Μουσικοί”, η οποία θα λειτουργεί μέχρι την Κυριακή 3 Ιουνίου.



Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου σημείωσε ότι η έκθεση γελοιογραφίας αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς και σημαντικούς πολιτιστικούς θεσμούς του Δήμου Λεβαδέων που προσφέρει στους επισκέπτες της, τη δυνατότητα να γελάσουν και να αναστοχαστούν πάνω στα μεγάλα και τα μικρά κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά και ηθικά ζητήματα που μας απασχολούν.  Κάθε χρόνο η έκθεση γελοιογραφίας, μας ταξιδεύει στον κόσμο γνωρίζοντας σημαντικούς σκιτσογράφους άλλων χωρών και έτσι η φετινή έκθεση φιλοξενεί έργα σκιτσογράφων από το Σουδάν.
Καταλήγοντας η Δήμαρχος ευχαρίστησε το Τοπικό Συμβούλιο Λαφυστίου, τον πρόεδρο κ. Γιάννη Μάρκο, τον Γιάννη Γερούλια, τον Αντώνη Κόντο και τους εθελοντές που εργάζονται όλο τον χρόνο για να συγκεντρώσουν δημιουργίες καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων γελοιογράφων, αλλά και ερασιτεχνών και πρωτοεμφανιζόμενων γελοιογράφων για την πραγματοποίηση των εκθέσεων γελοιογραφίας για 22 συνεχόμενα χρόνια.
Ευχήθηκε καλή επιτυχία στην έκθεση και ανανέωσε το ραντεβού στη Λιβαδειά με την παρουσίαση της έκθεσης γελοιογραφίας στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων “Τροφώνια 2018”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: