Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ορχομενού δημιούργησαν το δικό τους #LetsdoitGreece# και μεγαλούργησαν μέσα από την εθελοντική τους πρωτοβουλία!







Επηρεασμένοι από τη δράση του ΓΕΛ Ορχομενού και το πολύ ωραίο αποτέλεσμα που είχαν πρόσφατα στην εβδομάδα εθελοντικού καθαρισμού «Let` do it Greece», τα δικά μας παιδιά αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια σειρά δραστηριοτήτων για την αναμόρφωση του 2ου Γυμνασίου Ορχομενού. Βασικό συστατικό της επιτυχίας τους ήταν  το προσωπικό τους γούστο και η διάθεσή τους για δημιουργία! Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε μέσα από τους κόλπους και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με την απλόχερη υποστήριξη και του Δήμου Ορχομενού. 











Συγκεκριμένα, προχθές  Τρίτη 22/05/2017 γονείς και μαθητές  του 2ου Γυμνασίου Ορχομενού πραγματοποίησαν την πρώτη φάση μιας σειράς εθελοντικών δράσεων για την αναμόρφωση του σχολείου!
Ο Δήμος Ορχομενού στήριξε την ροσπάθειά των παιδιών με την αγορά των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν και μετά από μερικές ώρες… όλα άλλαξαν!







«Δημιουργικότητα, κέφι, θετική διάθεση και νιάτα !!!! Αυτά ήταν τα υλικά μας και το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων μας!!! Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι όταν τα παιδιά θέλουν, μπορούν και τα καταφέρνουν. Νιώθουμε όλοι υπερηφάνεια για τα παιδιά μας! Για το μεράκι και την εργατικότητα τους!!!! Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ευχαριστεί θερμά τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ορχομενού γιατί μας έκαναν τη χαρά και την τιμή να συνεργαστούμε μαζί τους!!!!! Ευχαριστούμε το Δήμο Ορχομενού και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο κ. Νταβαλουμη για την άμεση ανταπόκριση σε όλα τα αιτήματα μας όπως επίσης και την αρχιτεκτονισα κ. Ζωή Τζερεμε για τις πολύτιμες συμβουλές της!!! Το #letsdoitgreece# για τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ορχομενού μόλις ξεκίνησε!!!!» ήταν το μήνυμα που έστειλαν μέσα από τη σελίδα τους στα social media το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ορχομενού.


ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
Καλή συνέχεια στα σχέδιά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: