Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Νομαρχιακή Οργάνωση ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας: « Πυρί Θηβών: Ως εδώ κ. Τόσκα»


Πυροβολισμοί, ναρκωτικά, επιθέσεις σε διερχόμενους οδηγούς, κλοπές, φθορές αυτοκινήτων και προσφάτως…δαγκωματιά σε αστυνομικό.

Δεν πρόκειται για σκηνικό πολέμου σε κάποιο θέρετρο στρατιωτικών επιχειρήσεων  αλλά για την πραγματικότητα που βιώνουν οι διερχόμενοι οδηγοί και κάτοικοι στο Πυρί Θηβών, πλησίον του καταυλισμού των Ρομά και συγκεκριμένα στην  ‘’τρομογέφυρα’’ αφού κανένας πλέον - ειδικά τις βραδινές ώρες- δεν τολμάει να περάσει από εκεί.

Επειδή το συγκεκριμένο ζήτημα ξεφεύγει κατά πολύ από την δικαιοδοσία της Δημοτικής Αρχής καθώς και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και επειδή όλοι οι πολίτες δεν έχουμε τα προνόμια του Βουλευτή Βοιωτίας του Σύριζα, του κ. Θηβαίου, που όταν έπεσε και αυτός θύμα ληστείας έγινε άμεσα επέμβαση στον καταυλισμό και βρέθηκαν τα κλοπιμαία που του είχαν υφαρπάξει, καλούμε επιτέλους τον  αποκλειστικά υπεύθυνο Υπουργό προστασίας(;) του πολίτη κ. Τόσκα για μια φορά να μην φερθεί ως συνήθως μέχρι τώρα, δηλαδή αφήνοντας την χώρα στο έλεος παραβατικών συμπεριφορών και να πράξει τα δέοντα.

Σε μια ευνομούμενη πολιτεία οι πολίτες οφείλουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, εκτός και αν η δημιουργία γκέτο στην Ελλάδα του 2018, φέρνει κάτι από τα αριστερά ολοκληρωτικά καθεστώτα που αναπολούν στον Σύριζα.

Απαιτούμε να γίνει το αυτονόητο, δηλαδή να εφαρμοστεί ο νόμος και να καταστεί ασφαλής η διέλευση από το συγκεκριμένο σημείο, που καθημερινά χρησιμοποιούν τόσο οι κάτοικοι της Θήβας όσο και εκατοντάδες διερχόμενοι οδηγοί.

Τέλος, ευχόμαστε περαστικά στον άτυχο αστυνομικό που τραυματίστηκε στα πρόσφατα επεισόδια και συγχαίρουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας διότι με ελλιπή μέσα, με λίγο προσωπικό και εν τη απουσία πολιτικής βούλησης πράττει τα μέγιστα.


Νομαρχιακή Οργάνωση
ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: