Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά και ενωτικά στην 24ώρη Πανελλαδική Γενική Απεργία


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ


24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2018

          Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά και ενωτικά στην 24ώρη Πανελλαδική Γενική Απεργία της 30 ΜΑΙΟΥ 2018 .
Μακριά από τις λογικές συμψηφισμού που επιχειρούν οι συμβιβασμένες ηγεσίες της ΓΣΣΕ και της ΑΔΕΔΥ και οι φορείς της λεγόμενης “κοινωνικής συμμαχίας” , που προσπαθούν να ¨ξεπλύνουν¨τους εργοδότες  , εμείς προτάσσουμε την ενότητα των εργαζομένων και καλούμε όλους όσους αισθάνονται το ίδιο να δώσουμε εργατικό-ταξικό προσανατολισμό στην απεργία και να απομονώσουμε τον εργοδοτικό – κυβερνητικό συνδικαλισμό
          Το καταστροφικό έργο των τελευταίων 8 ετών ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών σκληρής λιτότητας , συνεχίζεται αμείωτα και με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ,η οποία , αφού  πρόδωσε τις ελπίδες του ελληνικού λαού , συμμάχησε και υποτάχθηκε στο κεφάλαιο και τους δανειστές,  υλοποιώντας με απαράμιλλη προσήλωση και θρησκευτική ευλάβεια το σύνολο των νεοφιλελεύθερων πολιτικών του ευρωπαϊκού και εγχώριου κεφαλαίου.
       Γι’ αυτό εμείς στις 30 Μάη απεργούμε συνεχίζοντας τον αγώνα για:

1.      Αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις , επαναφορά του αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ.
2.      Κατάργηση κάθε μορφής ελαστικής εργασίας , μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.
3.      Κατάργηση των μνημονίων και της επιτροπείας.
4.      Όχι στις στις ιδιωτικοποιήσεις και στο ξεπούλημα των δημόσιων οργανισμών και του δημόσιου πλούτου της χώρας.
5.      Όχι στους πλειστηριασμούς και την εκποίηση της εργατικής κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας. 

          Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που επιβάλλουν τα μνημόνια που μόνο στόχο είχαν και έχουν την αποπληρωμή ενός δυσθεώρητου χρέους, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, την διάλυση των Κοινωνικών κατακτήσεων και του Κοινωνικού κράτους, το ξεπούλημα των Δημοσίων αγαθών!!!
          Καλούμε τα μέλη μας, όλο το συνδικαλιστικό κίνημα, κάθε φορέα, κάθε συλλογικότητα, κάθε πολίτη, σε ένα κοινό μέτωπο αγώνα, μακριά από τα κομματικά βαρίδια και τον κυβερνητικό - εργοδοτικό συνδικαλισμό, προς τη δημιουργία ενός ευρύτερου ταξικού μετώπου, για την οριστική ανατροπή των αντιλαϊκών, νεοφιλελεύθερων, μνημονιακών πολιτικών.




Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς



                                              ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ



        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



  
     ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                     ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια: