Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

24ωρο «κόντεψε να κλείσει» στο Δήμο Ορχομενού η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά - Επί τόπου επισκέψεις στα Δ.Δ Κάστρου και Ακραιφνίου



ΜΕΤΑ 
ΠΡΙΝ 







Μια ολόκληρη μέρα αφιέρωσε σχεδόν  η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας για να δει αυτοπροσώπως μια σειρά από έργα και παρεμβάσεις που είχαν καιρό προγραμματιστεί από τις υπηρεσίες της Π.Ε. Βοιωτίας, σε συνέχεια των αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου ή σε συνέχεια αιτημάτων των τοπικών κοινωνίων. Η αεικίνητη  κα Φανή Παπαθωμά, μάλιστα, συνδύασε την εξόρμησή της με μια ... γενναία επίσκεψή στο Δήμο Ορχομενού, η οποία  συνδυάστηκε με συναντήσεις δικών μας εκπροσώπων και επί τόπου επισκέψεις στα Δ.Δ Κάστρου και Ακραιφνίου. 

Είναι γεγονός πως η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά, δεν λείπει από κανένα κάλεσμα, καμιάς τοπικής κοινωνίας. Πόσο μάλλον, όταν μέσα από συντονισμένες κινήσεις και χριστεί διαχείριση, καταφέρνει μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες να φέρνει και άμεσα αποτελέσματα στα αιτήματά τους.

Χθες, Τετάρτη, λοιπόν, βγήκε από το γραφείο της και αφού συμμετείχε  μαζί με την Δνση Τροχαίας την επίσημη λειτουργία των φαναριών στην διασταύρωση με το Πέρα Χωριό Λιβαδειάς, συνέχισε για το Δήμο Ορχομενού, προκειμένου να παρακολουθήσει  τις διαγραμμίσεις στο οδικό δίκτυο της Κωπαΐδας, με παράλληλη κλαδοκοπή των επικίνδυνων φυτών. 
Η κα Παπαθωμά στη συνέχεια κατευθύνθηκε για το Δ.Δ. Κάστρου όπου μαζί με τον χωρικό Αντιδήμαρχο Ακραιφνίας κ. Γιάννη Φουρτάκα επιθεώρησαν τις εργασίες καθαρισμού του καναλιού του Παστέλικα, εργασίες οι οποίες ολοκληρώθηκαν και όπως ήταν φυσικό έτυχαν μεγάλης ικανοποίησης από την τοπική κοινωνία, η οποία – επίσημα και ανεπίσημα – είχε πολλές φορές θέσει το θέμα αυτό, «καθώς στόχος είναι να προασπίζουμε και τη δημόσια υγεία», όπως σχολίασε σχετικά η κα Παπαθωμά. Στη συνέχεια συνάντησε και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ακραιφνίου κ. Αλέκο Βασιλείου για να συνεχίσει μαζί τους σε διάφορα σειρά της Κωπαϊδας όπου έγιναν παρεμβάσεις στο οδικό της δίκτυο. 
Η επίσκεψή της στο Δήμο Ορχομενού ολοκληρώθηκε στο Δ.Δ. Ακραιφνίας και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Σχολείου του χωριού, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Προέδρου τους κ. Κώστα Δόσκουρη, οι οποίοι ήθελαν να ευχαριστήσουν την Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας  για την ανανέωση του εξοπλισμού του σχολείου με νέους με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Επίσης επισκέφθηκε τους χώρους και του νηπιαγωγείο, προκειμένου να έχει μια συνολική εικόνα για τις σχολικές μονάδες  της Αβθμιας Εκπαίδευσης στο Ακραίφνιο. 




«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη κα Φανή Παπαθωμά για την συνάντηση που είχαμε. Προ μηνών είχαμε θέσει το πρόβλημα του ποταμού Παστέλικα της Τ.Κ Κάστρου και ενήργησε άμεσα με αποτέλεσμα, την επιτυχή ολοκλήρωση του καθαρισμού και με σκοπό την προστασία της Δημόσιας Υγεία. Δεν είναι το μόνο βέβαια για το οποίο θέλω να την ευχαριστήσω, καθώς είναι σταθερά στο πλευρό μας και ενισχύσει με όσα μέσα διαθέτει τις τοπικές μας κοινωνίες. Της εύχομαι να έχει πάντοτε δύναμη στο έργο της» δήλωσε στο ORCHOMENOS PRESS ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ακραιφνίας κ. Γιάννης Φουρτάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: