Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ από το Σύλλογο Ποντίων Βοιωτίας ''Ο Ευκλείδης''


Αγαπητά μέλη & φίλοι του Συλλόγου Ποντίων Βοιωτίας «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» ,
όπως γνωρίζετε η 19η Μαΐου έχει αναγνωρισθεί από την Βουλή των Ελλήνων ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Ως ένδειξη Τιμής και Μνήμης στις 353000 ψυχές που χάθηκαν το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Βοιωτίας «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»,διοργανώνει όπως κάθε χρόνο «ΛΑΜΠΑΔΗΦΟΡΙΑ» στους δρόμους της πόλης μας.

Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:
***ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΙΟΥ 2018 ώρα 8:00 μμ. Λαμπαδηφορία
με εκκίνηση από τα Γραφεία του Συλλόγου (Στρατηγού Ιωάννου 46).
Γι’αυτήν την μέρα ζητούμε από ΟΛΟΥΣ την συμμετοχή & αρωγή σας, καθώς με την παρουσία σας θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση που αμφισβητεί & αυτό ακόμα το γεγονός της Γενοκτονίας, πράγμα που ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων .
Για την παρουσία σας αρκεί ένα μαύρο η μπλε μπλουζάκι & η διάθεση για συμμετοχή. Δάδες θα δοθούν σε κάθε Σύλλογο πριν την εκκίνηση.
Ενημερώστε μας για την συμμετοχή σας ώστε να μπορέσουμε να σας αναφέρουμε στις αναρτήσεις μας!
ΣΑΒΒΑΤΟ 19 Μαΐου: την ημέρα αυτή συμμετοχή του Συλλόγου θα στις κεντρικές εκδηλώσεις Μνήμης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας στο Σύνταγμα.
*Παράλληλα την Παρασκευή 18 & Σάββατο 19 Μαΐου έκθεση με φωτογραφικά & ηχητικά ντοκουμέντα στα Γραφεία του Συλλόγου
(7:00 μμ-10:00 μμ)
*Κυριακή 20 Μαΐου 2018 σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας Δοξολογία, Επετειακή ομιλία,Επιμνημόσυνη δέηση, Κατάθεση στεφάνων στην Μητρόπολη Λιβαδειάς-Δεξίωση στα Γραφεία του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Με εκτίμηση το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: