Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Γεύσεις, προτάσεις, αποδράσεις από την Στερεά Ελλάδα στο κέντρο της Αθήνας – Ανοικτό και αύριο το φεστιβάλ τουρισμού και γαστρονομίας στο Μετρό Συντάγματος



Μύρισε … «Ρούμελη» στην καρδιά της Αθήνας! Μέσα από μια στοχευμένη διήμερη δράση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – στο πλαίσιο μιας διαρκούς επιθυμίας του ίδιου του Περιφερειάρχη και των Συνεργατών του για εξωστρέφεια ακόμη και με στόχο το «εσωτερικό κοινό» - περαστικοί, τουρίστες αλλά και Στερεοελλαδίτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά νέους, καινοτόμους, μερακλήδες παραγωγούς και να απολαύσουν τα προϊόντα τους στο Μετρό του Συντάγματος. Ευκαιρίας δοθείσης, η Περιφέρειά,  μας παρουσίασε και τη νέα τουριστική της καμπάνια "Θα τα κάνουμε θάλασσα", με την οποία αναδεικνύει έξυπνα, εύστοχα αλλά και ευχάριστα το υδάτινο στοιχεία και τις πέντε Περιφερειακές Ενότητες!!! 






Μπακογιάννης, Χειμάρας, Μπουρμάς, Αποστολόπουλος, Τσιτσάνης και αλλά και πολλά στελέχη της Περιφέρειας μας, όπως κ. Κ. Ρουσσόπουλος, μαζί με τα στελέχη του ΚΥΕ, αλλά και εκπροσώπους της Στερεάς γης, όπως η κα Κατερίνα Μπατζελή, τ. Βουλευτής και Υπουργός, παρέστησαν νωρίς το απόγευμα σήμερα στο «επίσημο» άνοιγμα του διήμερου αυτού φεστιβάλ που οργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο κέντρο της Αθήνας. 

Παρόντες ήταν ακόμη και δημοσιογράφοι από διάφορα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ καθώς και εκπρόσωποι της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, που στηρίζουν την εξωστρέφεια της Περιφέρειάς μας. 





Ακόμη, την πρόσκληση του Περιφερειάρχη αποδέχθηκε και ο Σύλλογος Ορχομενίων της Αθήνας "Ο Μινύας", με τον Πρόεδρό του κ. Νίκο Καρρή και μέλη του ΔΣ να είναι μαζί τους απόψε στο Σύνταγμα. 



Η πρωτοβουλία αυτή δίνει όπως είπαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέες γεύσεις, όπως την εκλεπτισμένη πρόταση του Κτήματος Μουσών, όπως μας εξηγεί ο κ. Στέλιος Ζαχαρίας... 





Παράλληλα, ένα… ταξίδι σ` όλα τα αξιοθέατα της ιδιαίτερης πατρίδας μας, προσφέρουν και «ντυμένα» βαγόνια απ` όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, για ένα ολόκληρο μήνα, με τον Περιφερειάρχη να κάνει απόψε πρώτος ποδαρικό! 
 


 «Στο Μετρό Συντάγματος, σας περιμένουμε σε ένα μοναδικό φεστιβάλ τουρισμού και γαστρονομίας. Και μην ξεχάσετε να γυρίσετε ολόκληρη τη Στερέα, σε λίγα μόλις λεπτά, μπαίνοντας σε ένα από τα βαγόνια μας. Γιατί αυτό το καλοκαίρι στη Στερεά, θα τα κάνουμε... θάλασσα!!!» είναι το μήνυμα του αεικίνητου Κώστα Μπακογιάννη, προς όλους τους Στερεοελλαδίτες που ζουν στην Αθήνα ή απλά είναι περαστικοί από το Σύνταγμα… 



Κι` επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία , 
συγχαρητήρια σ` όλους όσους συντέλεσαν 
στην επιτυχία του ιδιαίτερου αυτού γεγονός!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: