Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Τελικός Ποδοσφαίρου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας της Β’ Φάσης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος ΓΕ.Λ. & -ΕΠΑ.Λ. Σχ. έτους 2017-2018.


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 στο Δημοτικό Γήπεδο του Δήμου Λεβαδέων ο τελικός Ποδοσφαίρου Αγοριών Λυκείων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το σχολικό έτος 2017-2018. Ο αγώνας διεξήχθη μεταξύ των ομάδων του 1ου  Γ.Ε.Λ. Λιβαδειάς και του 3ου ΓΕΛ Λαμίας και έληξε με σκορ 2-1.


Η Πρωταθλήτρια Ομάδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το 1ο ΓΕΛ Λιβαδειάς, συνεχίζει τους αγώνες της για την επόμενη Φάση αντιμετωπίζοντας την Πρωταθλήτρια Ομάδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018, στο Δημοτικό Γήπεδο Λιβαδειάς.
Η Διεύθυνση του Σχολείου, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και οι  μαθητές – τριες του Σχολείου συγχαίρουν τους μαθητές της Σχολικής Ομάδας για την τεράστια επιτυχία τους και τους εύχονται καλή συνέχεια.
Επίσης ευχαριστούμε το Δήμο Λεβαδέων και τη Δήμαρχο κ. Πούλου Γιώτα, τον Δήμο Αλιάρτου - Θεσπιέων και το Δήμαρχο κ. Ντασιώτη Γεώργιο, το Δήμο Ορχομενού και το Δήμαρχο κ. Υπερήφανο Λουκά, το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας κ. Καρκάνα Αλέξανδρο και την Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας για την παραχώρηση των γηπέδων και  την  άψογη συνεργασία που είχαμε μαζί τους.
Η πορεία της σχολικής Ομάδας μέχρι τον τελικό.
Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018
1ο  Γενικό Λύκειο Λιβαδειάς - Γυμνάσιο & Λυκειακές Τάξεις Αγ. Γεωργίου 4-0
Πέμπτη 1 Μαρτίου  2018
1ο  Γενικό Λύκειο Λιβαδειάς - ΓΕΛ  Άσπρων Σπιτιών 2-0.
Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018
1ο  Γενικό Λύκειο Λιβαδειάς – 2ο  Γενικό Λύκειο Λιβαδειάς 5-0.
Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018
Το 1ο  Γενικό Λύκειο Λιβαδειάς κατέκτησε το Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου
Ν. Βοιωτίας νικώντας το ΓΕΛ Σχηματαρίου 1-0 στον τελικό που έγινε στο Γήπεδο της  Αλιάρτου.
Τετάρτη  25 Απριλίου 2018
1ο  Γενικό Λύκειο Λιβαδειάς - Ημερήσιο ΕΠΑΛ Αλιβερίου 1-0.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018
1ο  Γενικό Λύκειο Λιβαδειάς – 3ο  Γενικού Λυκείου Λαμίας  2-1 και  πρωταθλήτρια ομάδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Τη Σχολική Ομάδα αποτελούν οι μαθητές:
Ζωγράφος Ιωάννης, Μπέλλος Γεώργιος-Αλέξανδρος, Ματσοτάι Παρασκευάς, Αργυρίου Κωνσταντίνος, Ιωάννου Ανδρέας, Σόρες Αράλντο, Χασάι Κλίντις, Μίχος Τριαντάφυλλος, Λούλος Βασίλης, Πούλος Οδυσσέας, Παχούμης Χρήστος, Σολωμός Άγγελος, Κολιούκος Δημήτρης, Κολοβός Απόστολος, Στάμου Χρήστος, Λιόντος Λουκάς, Χριστοδούλου Νικόλαος, Κολιούσης Ιωάννης, Βήχος Μάριος.
Προπονητής: Σκαπέτης Δημήτριος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: