Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Η νεοφυής επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα έχει λαμπρό μέλλον κι` ανάμεσα τους η isostevia της οικογένειας Παναγώτα!

Οι φετινοί νικητές! 
Ο κ. Αντώνης Παναγώτας και η σύζυγός του κα Αλεξάνδρα Καπάνταη με την φετινή τους διάκριση στα Παπαστράτος Start-Up / Scale-Up Greece Awards 2017

Ιδέες, δημιουργικότητα, επιμονή, πείσμα, φαντασία. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της νεοφυούς επιχειρηματικότητας σήμερα στην Ελλάδα, όπως αναδείχθηκαν μέσα από τα Παπαστράτος Start-Up / Scale-Up Greece Awards 2017. Για 2η χρονιά, η διοργάνωση βράβευσε τις πλέον υποσχόμενες επιχειρηματικές ιδέες, σε μια ολοήμερη εκδήλωση γεμάτη ζωντάνια και ουσιαστικό networking. Η Βοιωτία και σ` αυτό το πανελλαδικό γεγονός είχε τη δική της πρωτιά, αφού οι Αφοι Παναγώτα (Αντώνης και Γιάννης Παναγώτας από τη Λιβαδειά) και το brand name «isostevia»  απέσπασε το βραβείο «Scale up 2017» στον τομέα προοπτικές ανάπτυξης!





Αναλυτικά, το Σάββατο 18 Μαρτίου, στον χώρο «Προορισμός Παπαστράτος» στον Πειραιά, διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία τα Παπαστράτος Start-Up / Scale-Up Greece Awards 2017, ένα ολοήμερο event αποκλειστικά αφιερωμένο στην ελληνική καινοτόμο επιχείρηση, παρουσία δεκάδων ανώτατων και ανώτερων εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας, επενδυτών, ακαδημαϊκών, δημοσιογράφων, εκπροσώπων θεσμικών ενώσεων και φορέων. Η διαγωνιστική διαδικασία ανέδειξε 20 επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν, ενώ απονεμήθηκαν έπαινοι και στις 48 επιχειρήσεις που πέρασαν στην shortlist του διαγωνισμού.
Το βραβείο για την isostevia παρέλαβε ο ιδρυτής της καινοτόμου εταιρείας κ. Αντώνης Παναγώτας και η σύζυγός του κα Αλεξάνδρα Καπάνταη.
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της Τελετής ανακοινώθηκε και η φοιτητική ομάδα που διακρίθηκε στον διεθνή φοιτητικό διαγωνισμό «Global Student Entrepreneur Awards (GSEA)», η οποία και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον αντίστοιχο παγκόσμιο διαγωνισμό.
Δείτε την τελετή στο

Δεν υπάρχουν σχόλια: