Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Επιστολή Γ. Πατούλη Προέδρου ΚΕΔΕ προς τον Υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη με αίτημα να αποσταλεί το πολυνομοσχέδιο και στην ΚΕΔΕ πριν κατατεθεί στη Βουλή

Γ. Πατούλης: Ωφέλιμο να μας αποστείλετε το πολυνομοσχέδιο προκειμένου να εκφράσουμε τις τελικές παρατηρήσεις μας

Το αίτημα να δοθεί στην ΚΕΔΕ το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών πριν κατατεθεί στη Βουλή, καταθέτει με επιστολή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης. Όπως επισημαίνει θα ήταν ωφέλιμο να αποσταλεί στην ΚΕΔΕ, «πριν από την κατάθεσή του στη Βουλή, προκειμένου να εκφράσουμε τις τελικές παρατηρήσεις μας».

Με σχετική δήλωσή σας ανακοινώσατε πως πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, που είχε προετοιμαστεί σε προηγούμενη περίοδο αλλά δεν είχε ολοκληρωθεί η νομοθετική διαδικασία ώστε να γίνει νόμος του Κράτους, λόγω του ανασχηματισμού της Κυβέρνησης.

Επειδή το σχέδιο νόμου αυτό περιλαμβάνει σημαντικά θέματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα ήταν ωφέλιμο να μας το αποστείλετε, πριν από την κατάθεσή του στη Βουλή, προκειμένου να εκφράσουμε τις τελικές παρατηρήσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: