Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Διάλεξη του καθηγητή Ευθύμη Λέκκα με θέμα: «Πόσο καλά προετοιμασμένοι είμαστε για την αντιμετώπιση ενός μεγάλου σεισμού στην κεντρική Ελλάδα – Γεωδυναμικό και σεισμοτεκτονικό πλαίσιο ως παράγοντες διαμόρφωσης των επιχειρησιακών σχεδίων»

Ο Δήμος Λαμιέων σας προσκαλεί στη διάλεξη του Καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και Προέδρου του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας κ. Ευθύμη Λέκκα με θέμα «Πόσο καλά προετοιμασμένοι είμαστε για την αντιμετώπιση ενός μεγάλου σεισμού στην κεντρική Ελλάδα – Γεωδυναμικό και σεισμοτεκτονικό πλαίσιο ως παράγοντες διαμόρφωσης των επιχειρησιακών σχεδίων».
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Απριλίου και ώρα 19:00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων
Ο κ. Ευθύμης Λέκκας είναι Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, Διευθυντής Τομέα Δυναμικής, Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Διευθυντής ΠΜΣ "Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών & Κρίσεων", Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ερευνών, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, π. Πρόεδρος Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρίας, Πρόεδρος Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας.
Η εκδήλωση εντάσσεται στον Κύκλο διαλέξεων με το γενικό τίτλο «Εν Λαμία 2017» που πραγματοποιεί ο Δήμος Λαμιέων με στόχο να δώσει την ευκαιρία στους δημότες μας να ενημερωθούν για τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Μέσω μιας σειράς διαλέξεων διακεκριμένων ακαδημαϊκών και ερευνητών, κάθε ενδιαφερόμενος  έχει τη δυνατότητα να έρχεται σε επαφή, δωρεάν, με την επιστημονική γνώση, τις ερευνητικές δραστηριότητες και τα επιτεύγματα σε ποικίλους επιστημονικούς τομείς.

Η επόμενη διάλεξη του Κύκλου «Εν Λαμία 2017» θα γίνει την Τετάρτη 10 Μαΐου με ομιλητή τον Επισκέπτη Καθηγητή Εμβιομηχανικής στο Washington University κ. Ιωάννη Βαλαβάνη και θα έχει ως θέμα «Η σκολίωση διαχρονικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: