Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σημερινή ενημέρωση των στελεχών του Δήμου Λεβαδεών από την Πανελλήνια Ένωση Γεν. Γραμματέων ΟΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Παλαιό Δημαρχείο Λεβαδέων συνάντηση εργασίας μεταξύ του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης” κ. Μιχάλη Χρηστάκη με τη Δήμαρχο Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου, τους Αντιδημάρχους του Δήμου Λεβαδέων,  Δημοτικούς Συμβούλους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Λεβαδέων.
Σκοπός της συνάντησης, που είχε τίτλο “Βέλτιση Οργάνωση και Διαχείριση Δημοτικών Υπηρεσιών”τ, ήταν η ενημέρωση των στελεχών του Δήμου Λεβαδέων για θέματα Διοικητικών Υπηρεσιών, Οικονομικής Διαχείρισης και θέματα Τεχνικής Υπηρεσίας και Προγραμματισμού.
Τα στελέχη του Δήμου Λεβαδέων μετά από την ενημέρωσή τους από τον κ. Μιχάλη Χρηστάκη για το νομοσχέδιο το οποίο πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή με το οποίο θα ρυθμίζονται θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έθεσαν μια σειρά ερωτημάτων που αφορούσαν στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.
Ο κ. Χρηστάκης αναφερόμενος στα προβλήματα λειτουργίας των Δήμων σημείωσε ότι αιτία πολλών προβλημάτων είναι τα κενά που υπάρχουν στον “Καλλικράτη” και ότι μετά από πέντε χρόνια από την ψήφισή του δεν έχουν εκδοθεί Προεδρικά Διατάγματα και Υπουργικές Αποφάσεις που απαιτούνται για την σωστή εφαρμογή του.  Για αυτό τον λόγο μεταρρυθμίσεις στην Αυτοδιοίκηση καθώς και η αλλαγή του “Καλλικράτη” είναι επιβεβλημένες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: