Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Βράβευση Πρωτοετών Φοιτητών και Εθελοντών Πολιτών από το Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων

Σε μια συγκινητική εκδήλωση στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο Αλιάρτου, ο Δήμος μας βράβευσε τους πρωτοετείς φοιτητές που αποφοίτησαν από τα σχολεία του το περασμένο σχολικό έτος, καθώς και εθελοντές που πρόσφεραν ανιδιοτελώς κοινωφελή εργασία.







Η παρουσία των φοιτητών και των οικογενειών τους ήταν καθολική και η συγκίνηση διάχυτη.
Ο Δήμαρχος στην ομιλία του αφού αναφέρθηκε στις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν οι μαθητές και οι οικογένειές τους με την καθοδήγηση των καθηγητών τους, δικαιώθηκαν  από το αποτέλεσμα. Καταλήγοντας και απευθυνόμενος στους μαθητές τους είπε : «Σας ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλή τύχη. Είμαστε κοντά σας και νοιώθουμε τις αγωνίες σας. Θέλω να σας πω μόνο τούτο. Η σπουδές είναι μονόδρομος και για σας αλλά και για την πατρίδα. Προσπαθήστε για το καλύτερο και να θυμάστε, ότι η κοινωνία  μας   εναποθέτει  το  μέλλον  της   σε  σας».
Ταυτόχρονα, στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν:
·        Η κυρία Άννα Φωτιάδου και ο κος Κολιός Αθανάσιος  για την εθελοντική προσφορά τους στη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του (2012).
·        Η ΕΕΕΔ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ) και το παράρτημά τους στην Αλίαρτο για τη συνεισφορά τους  στην πρόληψη και καταστολή των φυσικών καταστροφών.
·        Η οικογένεια Νομικού για την συμμετοχή στην χρηματοδότηση του προγράμματος  «Άθληση για Όλους» στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 150 Δημότες μας.
Ο Δήμαρχος αφού αναφέρθηκε στην ανιδιοτέλεια των βραβευθέντων επισήμανε πως οι πράξεις τους βελτιώνουν την ζωή του συνόλου ή ομάδας του πληθυσμού και γίνεται χωρίς κανένα προσωπικό υλικό όφελος ή αντάλλαγμα και γι αυτό είναι αξιέπαινες.
 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: