Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Έως τις 29 Φεβρουαρίου οι εργασίες για συμμετοχή στον 4ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία»

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, τα Εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια  Στερεάς Ελλάδας και η Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης, συνδιοργανώνουν τον 4ο  Περιφερειακό  Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».  Παρουσία του περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη έγινε σχετική σύσκεψη των εμπλεκομένων φορέων στο γραφείο της  Αντιπεριφερειάρχη  Φανής Παπαθωμά. Το παρόν έδωσε και ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος.     Ο θεσμός του Περιφερειακού  Μαθητικού  Διαγωνισμού Στερεάς Ελλάδας με θέμα την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία , λειτούργησε για πρώτη φορά το 2012, με πρωτοβουλία των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Περιφέρειας.

Όπως είπε η κ. Παπαθωμά για το διαγωνισμό

«Ο σκοπός  ήταν η τόνωση του επιχειρηματικού πνεύματος των νέων μαθητών,  με προτάσεις  και ιδέες , σε μια περίοδο που η χώρα μας ζει μια παρατεταμένη περίοδο κρίσης και οικονομικής ύφεσης».

Κάλεσε «την αυριανή γενιά , τους νέους μαθητές,  να καταθέσουν τα όνειρά τους , τα οποία σίγουρα μπορούν να μετατραπούν  σε επιχειρηματική πραγματικότητα και να συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη της  πατρίδας μας. 

   Καλούμε τα παιδιά μας να πάρουν μέρος στον Διαγωνισμό , να αγκαλιάσουν την προσπάθεια και να ξέρουν ότι θα είμαστε δίπλα τους».  

Οι Εργασίες μπορούν να κατατεθούν μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2016 στα Γυμνάσια και τα Λύκεια των διαγωνιζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: