Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

"Έπεσαν" οι υπογραφές για την ανακατασκευή του κλειστού Γυμναστηρίου Ορχομενού μεταξύ Κοντονή - Υπερήφανου

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής μαζί με την Δήμαρχο Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου, τον Δήμαρχο Ορχομενού - Πρόεδρος ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκά Υπερήφανο (α) και τον Δήμαρχο Αλιάρτου - Θεσπιέων κ. Γεώργιο Ντασιώτη (δ). 


Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με τους Δήμους Λεβαδέων, Ορχομενού και Αλιάρτου - Θεσπιέων για την ανακατασκευή, συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ας ακούσουμε τι είπε στην σημερινή τους συνάντηση ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος... 

Αλλά και η  Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου κατά την τελετή υπογραφής των συμβάσεων με τον κ. Κοντονή... 


ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ © ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΥΓ. Το ORCHOMENOS PRESS οφείλει να υπενθυμίσει για την ιστορία πως το θέμα του κλειστού Γυμναστηρίου Ορχομενού - όπως πολλές φορές είχε παραδεχθεί ο κ. Υπερήφανος - αποτελούσε ντροπή για την πόλη μας. Παράλληλα με τις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής, χάρις στην δημοσιογραφική επιμονή της ιστοσελίδας ASOPICHOS.GR με διαχειριστή τον Ορχομένιο δημοσιογράφο και Δντη του Γραφείου Τύπου του ΣΕΓΑΣ κ. Μπάμπη Ζαννιά, το θέμα έλαβε πανελλαδικές διαστάσεις και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού έδωσε οριστική λύση με την έγκριση της ανακατασκευής του με το ποσό των 406.000 ευρώ!!! 

Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο έργο που θα ξεκινήσει 
να υλοποιείται στην τρίτη θητεία του κ. Λουκά Υπερήφανου
ως Δημάρχου Ορχομενού για το διάστημα 2014 - 2019.  
 Θερμά συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή.
 Θερμά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση 
που αφουγκράστηκε τις ανάγκες της νεολαίας μας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: