Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΚΟΥΚΟΥ - ΚΟΧΛΑΤΖΗ: Αυτά είναι "τα κορίτσια στην πρίζα" που θέλουν οι Έλληνες τηλεθεατές!



Είναι μέσα στο κέφι και πάντα στην… πρίζα! Οι περισσότεροι τις γνωρίζετε από το Κους Κους το μεσημέρι στον Alpha εδώ και ένα χρόνο όμως τα κορίτσια παρουσιάζουν την lifestyle εκπομπή του Σαββατοκύριακου, στο web tv του zougla.gr. 

Αυτή την εβδομάδα επιστρέφουν δυναμικά με πολλούς καλεσμένους και φρέσκα νέα από την showbiz και όχι μόνο! Συντονιστείτε κάθε Σάββατο και Κυριακή 11:οο- 13:οο.

Τα κορίτσια του κεφιού θα συμπληρώναμε εμείς αλλά και της θετικής ενέργειας (σπάνιο να το συναντήσει κανείς στην τηλεόραση) που έχουν καθηλώσει χιλιάδες ακροατές.
 Ακαταμάχητες, σπιρτόζες και με ευρηματικές ατάκες που σου μένουν ως σλόγκαν.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε όπου το μεγαλύτερο ποσοστό των πρωταγωνιστών της εγχώριας σόου μπιζ, περνούν από το δικό τους στούντιο για χαλαρές συνεντεύξεις. Άλλωστε τους προσθέτει πρεστίζ στο να βρεθούν καλεσμένοι των κοριτσιών. Η Χριστιάνα  Κοχλατζή και η Μένια Κούκου  ήρθαν για να μείνουν κι εκείνο που τις χαρακτηρίζει περισσότερο είναι το ήθος στο λόγο τους. Μπορεί η τηλεόραση να έχει τη δική της Σταρ, Ελένη Μενεγάκη η web Tv  έχει την Χριστιάνα και τη Μένια. Πηγή 
http://box10news.blogspot.gr/2013/05/blog-post_2046.html




Δεν υπάρχουν σχόλια: