Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

1ο τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ι.Μ. Ιερουσαλήμ στη Δαύλεια

 Ο ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ σε συνεργασία με την ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΗΒΩΝ & ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ διοργανώνει το1o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΟΥ  7×7  “ Στο ΠΑΡΝΑΣΣΟ, για τα παιδιά… ”.Σε ένα πανέμορφο γήπεδο 7X7, στην βορειοανατολική πλαγιά του Παρνασσού στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως, θα πραγματοποιηθεί στις 8 & 9  Ιουνίουτουρνουά ποδοσφαίρου για ηλικίες παιδιών έως 13 χρονών.
Η διοίκηση του ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥφιλοδοξεί το τουρνουά αυτό να αποτελέσει ένα αθλητικό θεσμό για τον Νομό μας και μέσα από το άθλημα του ποδοσφαίρου να ασχοληθούν όλο και περισσότερα παιδιά με τον αθλητισμό.
Για δύο ημέρες,  10 ομάδες παιδιών ηλικίας έως 13 ετών θα φιλοξενηθούν σε έναν πανέμορφο χώρο στο καινούριο γήπεδο 7X7, κάτω από την Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ στον Παρνασσό και θα συμμετέχουν στο τουρνουά  με τουλάχιστον 4 παιχνίδια για την κάθε ομάδα.
Οι αγώνες και τα αποτελέσματα του τουρνουά θα προβληθούν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (http://pandavliakos.blogspot.com/) αλλά και από όλες τις τοπικές εφημερίδες και site στο internet. Όλα τα παιχνίδια θα γραφτούν σε DVD και θα διανεμηθούν στους υπεύθυνους των ομάδων.
Κατά την διάρκεια του τουρνουά Θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις για τα παιδιά, (επίσκεψη στο ιστορικό Μοναστήρι της Ιερουσαλήμ, περίπατος σε ορειβατικό μονοπάτι) ενώ οι υπεύθυνοι των ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και έμπειρους προπονητές τους οποίους θα μπορούν να συμβουλεύονται και οι γονείς των παιδιών.
  • Στην Α΄ φάση οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο (2), ομίλους όπου αγωνίζονται όλοι εναντίον όλων σε τέσσερις (4) αγώνες. Οι όμιλοι θα δημιουργηθούν μετά από κλήρωση.
  • Στην Β΄ φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου όπου θα διασταυρωθούν ανάλογα με την θέση κατάταξης (Ημιτελικά).
  • Στην Γ΄ φάση θα διεξαχθούν ο μικρός και μεγάλος τελικός.
  • Στο σύνολό τους όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν σε 4 παιχνίδια τουλάχιστον.
  • Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΠΟ που ισχύουν για παιδικά τουρνουά.
  • Κύπελλα και μετάλλια για τις τρεις πρώτες ομάδες.
  • Αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής για όλα τα παιδιά.
  • Βράβευση του Καλύτερου ποδοσφαιριστή στο Τουρνουά.
  • Βράβευση του 1ου σκόρερ.
 1η  Ημέρα  -  Σάββατο 8 Ιουνίου -
09:30 – 20:00  ΑΓΩΝΕΣ Α΄ ΦΑΣΗ. ( Α΄ΟΜΙΛΟΣ και Β΄ΟΜΙΛΟΣ)
2η Ημέρα   - Κυριακή 9 Ιουνίου -
10:00 – 13:00       ΑΓΩΝΕΣ Β΄ ΦΑΣΗ. (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ)
16:00 – 19:00       ΑΓΩΝΕΣ Γ΄ ΦΑΣΗ. (ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ)
ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ:
ΔΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ : 693 91 11 471
ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ : 6977 609 888
ΔΕΛΑΚΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: 697 40 91 576

Δεν υπάρχουν σχόλια: