Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Ένα μοναδικό φινάλε!

















Κι` άλλες φωτογραφίες από το ξεφάντωμα της Κυριακής!


Μοναδικός και εντυπωσιακός παραμένει ασφαλώς και ο τρόπος που οι Ορχομένιοι επιλέγουμε να κλείσουμε την παρέλαση των αρμάτων.
Απολαύστε την τελετή για το κάψιμο του Καρναβάλου …με αεροπλανάκι, που και φέτος δημιούργησαν οι αδελφοί Σλατινόπουλου.



Με γραπτή του ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού θέλει να ευχαριστήσει τους κατασκευαστές των αρμάτων, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πετρομαγούλας για την παραχώρηση του χώρου κατασκευής των αρμάτων και ιδιαίτερα την RAM Europe για την παραχώρηση του χώρου αποθήκευσης των αρμάτων. Θυμίζουμε πως η 1η διοίκηση του Συλλόγου , που προέκυψε από την εκλογική διαδικασία που έγινε στις 19/07/2009, απαρτίζεται από τους εξής: Πρόεδρος : Ανδρέας Παπασιδέρης, Αντιπρόεδρος : Ιωάννης Κιαλιός, Γενική Γραμματέας : Ιωάννα Παναγιωτίδη, Ταμίας : Ευθύμιος Χριστοδούλου, Έφορος : Κωνσταντίνος Πατσαλής, Τακτικά μέλη : Παναγιώτης Τσεκούρας και Δημήτριος Παπαδόπουλος. . Και του χρόνου!

1 σχόλιο:

Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Βοιωτιας είπε...

Λιβαδειά 13-2-2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Με μεγάλη απογοήτευση, οργή και αγανάκτηση πληροφορούμαστε καθημερινά τα δυσβάσταχτα και ανάλγητα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση υπακούοντας στις εντολές της τρόικας.
Αντί να απλώσει τα δίχτυα της στους φοροκλέφτες και στους φοροδιαφεύγοντες, αδειάζει κυριολεκτικά τις τσέπες των συνταξιούχων και των εργαζόμενων, οδηγώντας τους στην εξαθλίωση.
Χωρίς αξιοπρεπή σύνταξη και χωρίς παροχές υπηρεσιών υγείας, δοκιμάζονται οι αντοχές μας.
Όχι στην νέα επιδρομή στους συνταξιούχους, κύριοι της κυβέρνησης.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Αγραφιώτης Γεώργιος Παπιώτης Δημήτριος