Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: “Μοτοσυκλετώντας… χαίρομαι”: Ο κ. Γιώργος Κραβαρίτης, εκπαιδευτής του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας «MΟΤΟΘΕΣΙΣ» μίλησε στους μαθητές/τριες του Γυμνασίου με Λ.Τ. Ακραιφνίου


Την Παρασκευή 16/2/2024 οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου με Λ.Τ. Ακραιφνίου παρακολούθησαν την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο: «Μοτοσυκλετώντας… χαίρομαι».

Σκοπός του προγράμματος είναι να φέρει τους νέους/νέες σε επαφή με τις έννοιες της κατάρτισης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης σε θέματα που αφορούν το οδικό περιβάλλον και τη θέση του μοτοσυκλετιστή σ’ αυτό. 🏍

Η καθηγήτρια κα Καίτη Καρανάσου υποδέχεται τον κ. Γιώργο Κραβαρίτη
στο Γυμνάσιο με ΛΤ Ακραιφνίου 


Ο κ. Κραβαρίτης Γεώργιος, εκπαιδευτής του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας «MΟΤΟΘΕΣΙΣ» μίλησε στους μαθητές/τριες για τη σωστή χρήση της μοτοσυκλέτας, την αναγκαιότητα της χρήσης του εξοπλισμού ασφαλείας αναβάτη και συνεπιβάτη, αλλά και την απαραίτητη συντήρηση της μοτοσυκλέτας ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή και ασφαλή κατάσταση.
Μέσα από την παρουσίαση και τα βίντεο οι μαθητές/τριες κατανόησαν τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ένας μοτοσυκλετιστής στο δρόμο, τη ζωτική σημασία του κράνους και του εξοπλισμού και την αναγκαιότητα της συντήρησης της μοτοσυκλέτας.
Κλείνοντας ο κ. Κραβαρίτης τόνισε: «Η ελευθερία και η χαρά εξασφαλίζονται μόνο όταν τηρούνται οι κανόνες ασφαλούς οδήγησης».
🙏 Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κραβαρίτη για την εξαιρετική παρουσίαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: