Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Λεβαδέων Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας

 




Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας για την υποστήριξη και τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «MUlti-STakeholder Labs for migrants and stakeholders (MUST-a-Lab): Εργαστήρια πολλαπλών φορέων για μετανάστες και εμπλεκόμενους φορείς, το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Λεβαδέων μέσω της Κοινωφελούς του Επιχείρησης (Κ.Ε.ΔΗ.Λ.) και με χρηματοδότηση του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Συγκεκριμένα, αξιόλογη ήταν η συνεισφορά της Διευθύντριας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, κ. Παναγιώτας Σιδερά-Χουλιάρα, για τη διεξαγωγή μικρο-πειράματος, διάρκειας έξι μηνών, μέσω της διοργάνωσης μαθημάτων για τη βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων των μεταναστών. Επιπρόσθετα, ουσιαστική ήταν η υποστήριξη του Εκπαιδευτικού της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, του κ. Κωνσταντίνου Τσώνη, παρέχοντας δωρεάν μαθήματα πληροφορικής σε μετανάστες και υπηκόους τρίτων χωρών, με στόχο την ενίσχυση του μορφωτικού επιπέδου τους και τη βελτίωση της απασχολησιμότητας. 

Στεκόμαστε δίπλα στις ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας επικροτώντας φωτεινά παραδείγματα προσφοράς έχοντας ως στόχος την ενδυνάμωση και την ενεργοποίηση όλων των πολιτών για τη θετική εξέλιξη του Δήμου μας.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: