Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Στο «Greek Investment Conference» θα συμμετάσχει ο Βοιωτός Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. κ. Γιάννης Καράμπελας - Στο ίδιο πάνελ θα συμμετέχουν και οι κ.κ. Μυτιληναίος (Mytilineos A.E.), Τζανετάκης (Motor Oil), Μαύρος (ΔΕΗ Ανανεώσιμες) και Εξάρχου (ΙNTRAKAT) - Το παρόν θα δώσει και ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης

 


Συνεχίζει δυναμικά την πορεία του, καθώς ο κ. Γιάννης Καράμπελας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε..  επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στο «Ενεργειακό» πάνελ του «Greek Investment Conference» στο Λονδίνο, που διοργανώνει το Χρηματιστήριο Αθηνών και η Morgan Stanley. 

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2023, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

 Στο ίδιο πάνελ θα συμμετέχουν και οι κ.κ. Μυτιληναίος Ευάγγελος (Πρόεδρος της Mytilineos A.E.), Πέτρος Τζανετάκης (αν. Διευθύνων Σύμβουλος της Motor Oil), Κωνσταντίνος Μαύρος (Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες Μ.Α.Ε.) και ο Αλέξανδρος Εξάρχου (Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της INTRAKAT).

 Το ενδιαφέρον της Παγκόσμιας Επενδυτικής και Επιχειρηματικής Κοινότητας είναι μεγάλο για την αξιοσημείωτη πορεία της Ελληνικής Οικονομίας και καθιστά την Ελλάδα πόλο έλξης νέων επενδύσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: