Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Ο Λύκος του Εθνικού λοιπόν από αυτό το Σάββατο σε…νέες περιπέτειες στο Κλειστό Λιβαδειάς!

 


🏀 Ένας…λύκος ήρθε στα δάση του Εθνικού Λιβαδειάς και θα δίνει το παρόν σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας! Ο Λύκος του Εθνικού λοιπόν από αυτό το Σάββατο σε…νέες περιπέτειες στο Κλειστό Λιβαδειάς! Ο πρόεδρος της ομάδας μας δίνει μερικές…πληροφορίες.
▪️Πώς γεννήθηκε η ιδέα να είναι ο λύκος η μασκότ και το έμβλημα της ομάδας?
Ν. Καφρίτσας: Ο λύκος είναι το πιο άγριο ζώο. Στο τσίρκο θα δεις λιοντάρι και όχι λύκο γιατί πολύ απλά δεν εξημερώνεται. Είναι επίμονος, ακούραστος και πετυχαίνει πάντα τον στόχο του. Χαρακτηριστικό του λύκου η υπομονή και η επιμονή. Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία της ομάδας μας. Με δουλειά, προσπάθεια, υπομονή και επιμονή προσπαθούμε να πετύχουμε κάθε στόχο που βάζουμε!
▪️Ο λύκος έχει ήδη αρχίσει να κυκλοφορεί στην πόλη της Λιβαδειάς! Οι πρώτες αντιδράσεις του κόσμου ποιες είναι?

Ν. Καφρίτσας: Πολύ θετικές. Ο Λύκος καταρχάς είναι αγαπητός σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών μας. Εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε προπόνηση της ακαδημίας και προκάλεσε πανικό με τα γέλια και τις φωνές των παιδιών! Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη τόσο για τα παιδιά όσο και για τους προπονητές και τους γονείς! Η κοινωνία τον έχει ήδη αγκαλιάσει και απ’ όσο μας λένε ανυπομονούν να τον δουν…σε νέες περιπέτειες… στον πρώτο του αγώνα το Σάββατο. Και αυτό που ετοιμάζει είναι…μοναδικό!!
▪️Ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από τον Λύκο?
Ν. Καφρίτσας: Ποιος άλλος από τον έναν και μοναδικό Μιχάλη Σύρο! Οι φίλοι μας που παρακολουθούν την ομάδα από τα χρόνια της ΑΕΛ τον γνωρίζουν πολύ καλά! Όλοι στην ομάδα τον αγαπούν γιατί δίνει και την ψυχή του όχι μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και καθημερινά! Σας περιμένουμε το Σάββατο στο γήπεδο να τον δείτε από κοντά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: