Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Η Δρ. Ανέζινα Σολωμονίδου στη Λιβαδειά στις 10 Δεκεμβρίου - 2η διάλεξη του κύκλου με θέμα «Ταξιδεύοντας μέσα στο ηλιακό μας σύστημα» που φιλοξενείται στην Εστία Μητέρας Λιβαδειάς

 


ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ

Στις 10 Δεκεμβρίου μια νεαρά και προικισμένη ερευνήτρια με μια εντυπωσιακή πορεία ήδη στην επιστήμη, η Ανέζινα Σολωμονίδου έρχεται στη Λιβαδειά και θα μας μιλήσει με θέμα
«Αναζητώντας ζωή στα παγωμένα φεγγάρια των πλανητών». Είναι η δεύτερη διάλεξη του κύκλου των διαλέξεων με θέμα «ταξιδεύοντας μέσα στο ηλιακό μας σύστημα»
Έχει προηγηθεί η πολύ ενδιαφέρουσα, κατά γενική ομολογία, ομιλία του κ. Κριμιζή το περασμένο μήνα. Το βίντεο από την ομιλία, αν δεν την παρακολουθήσατε και θέλετε να είστε καλά ενημερωμένος/η όταν θα ακούσετε τη δεύτερη διάλεξη, θα το βρείτε στον παραπάνω σύνδεσμο.
Αν έρθετε στη διάλεξη μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας και τα παιδιά, αν ενδιαφέρονται για τις θετικές επιστήμες και είναι μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου ή του Λυκείου. Γιατί μόνο αν τα παιδιά μας συνεχίζουν να ονειρεύονται και σχεδιάζουν να βαδίσουν σε αχαρτογράφητους διεπιστημονικούς δρόμους με όπλα την καινοτομία, τη δημιουργικότητα αλλά και τη σκληρή δουλειά, υπάρχει ελπίδα.
Μοιράστε αυτό το μήνυμα σε όσους πιστευτέ ότι τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν τη γειτονιά μας (το Ηλιακό μας σύστημα ) στο σύμπαν.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 10/12 στις 11 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εστίας Μητέρας στη Λιβαδειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: