Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Συνελήφθη άμεσα δράστης ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης, η οποία διαπράχθηκε στην περιοχή του Ορχομενού - Ομοίως κατασχέθηκε και το αφαιρεθέν όχημα, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του

 


Ο συλληφθείς εντοπίσθηκε να οδηγεί κλεμμένο όχημα, 

με το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα 

Στο πλαίσιο επιστάμενων και εκτεταμένων αναζητήσεων, αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη προχθές (25-11-2023) το μεσημέρι άτομο, το οποίο αναζητούταν μετά από ληστεία που διέπραξε σε βάρος ηλικιωμένης, στον Ορχομενό Βοιωτίας.

 Ο δράστης είχε παραβιάσει βραδινές ώρες της 24-11-2023 την οικία της παθούσας, όπου με την άσκηση σωματικής βίας, της απέσπασε μία τηλεόραση και τράπηκε σε φυγή. Από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκε το επόμενο πρωί στην περιοχή των Θηβών, μετά από τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών στο οποίο ενεπλάκη, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει νωρίτερα από τον αύλιο χώρο οικίας στον Ορχομενό.

 Ο συλληφθείς, που στερούταν της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδηγήσεως από την αρμόδια Αρχή, υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο απόκρυψης της τηλεόρασης, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.

 Ομοίως κατασχέθηκε και το αφαιρεθέν όχημα, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.

 Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. 

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: