Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ "Ο ΜΙΝΥΑΣ" τίμησε τον Ορχομένιο δημοσιογράφο κ, Μπάμπη Ζαννιά – Παρουσίασε το 5ο του βιβλίο αφιερωμένο στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

 


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ "Ο ΜΙΝΥΑΣ" τίμησε χθες βράδυ τον Ορχομένιο δημοσιογράφο κ, Μπάμπη Ζαννιά και παρευρέθηκε στην παρουσίαση του 5ου βιβλίου του αφιερωμένο στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με τίτλο «42 195 μ.σε 40 χρόνια, Αυθεντικός Μαραθώνιος Ειρήνης Αθηνών, Γρηγόρης Λαμπράκης "!» .Η παρουσίαση έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» παρουσία πολλών φίλων και συνεργατών του συγγραφέα καθώς και πολλών Μαραθωνοδρόμων. Τον Σύλλλογο των Ορχομενίων της Αθήνας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Νίκος Καρρής και τα μέλη του ΔΣ κκ Γιούλη Μπούρα και Λάμπρος Ρόδης. 








Την παρουσίαση του βιβλίου έκαναν η δημοσιογράφος και Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κα Άρια Αγάτσα, η πρωταθλήτρια κα Μαρία Πολύζου, ο δημοσιογράφος και Μαραθωνοδρόμος κ. Νίκος Απέργης και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, οι οποίοι περίγραψαν στιγμιότυπα που τους έκαναν εντύπωση μέσα από το βιβλίο αλλά και προσωπικές τους εμπειρίες από την συμμετοχή τους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.  

 Εμφανώς ικανοποιημένος και υπερήφανος για την συγγραφική του δουλειά ο κ. Μπάμπης Ζαννιάς, ευχαρίστησε τους ομιλητές για τα καλά τους λόγια αλλά και όσους ήταν εκεί μαζί του σ` αυτή την ξεχωριστή παρουσίαση, λίγες ημέρες πριν από την φετινό αγώνα που είναι γνωστός στα πέρατα του κόσμου και στέλνει πλείστους συμβολισμούς!

 Μαζί με εκείνον, υπερήφανοι και εμείς ως Ορχομένιοι για το συγγραφικό πόνημα του κ. Ζαννιά που θα κοσμεί τις αθλητικές και όχι μόνο βιβλιοθήκες! 

Συγχαρητήρια !  Να είναι καλοτάξιδο !

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: